Купить книги в книжном магазине. Интернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОРЗИНАОформить заказ
товаров: 0 (0 экз.)
итого: 0.00 грн
При заказе на сумму 1000 грн. и более доставка за наш счет!
Курьером по Киеву от 1000 грн. Новой Почтой и Укрпочтой по Украине от 1000 грн - при условии предоплаты заказа на расчетный счет или карточку.
Часы работы
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товаров
Пн-Пт
Самовывоз из офиса
Пн-Пт
Книги

Thierry Gallier

Belleville 3 Guide pedagogique

583.95 грн583.95 грн
Тип:
Код:
книга
94574
книга "Belleville 3 Guide pedagogique" - Thierry Gallier
ISBN:9782090330304
Автор:
Обложка:мягкая
Издательство:
Язык:
Рейтинг
Обсудить этот продукт(0 мнений)
Наличие на складе:
в достаточном количестве на удаленном складе
Если Вас интересует данный товар в колличестве более пяти экземпляров - уточните, пожалуйста, их наличие у нас на складе по телефонам: (050) 331-67-10, (044) 331-67-10 или email: info@audiobooks.ua
Категории:
Вес:0.370 кг.
 
Срок передачи в службу доставки:Курьером по Киеву - вторник, 23 Апреля 2024
Новой Почтой - вторник, 23 Апреля 2024
УкрПочтой по Украине - понедельник, 29 Апреля 2024
Курьером по Украине - вторник, 23 Апреля 2024

книга "Belleville 3 Guide pedagogique" — Thierry Gallier

Belleville – ця серія призначена для 8-11 класів загальноосвітніх та спеціалізованих (як друга мова) шкіл, а також для молодих людей, що починають вивчати французьку мову. Курс має 3 рівні, від А1-В1 загальноєвропейських мовних рамок. Кожен рівень розрахований на 90 навчальних годин і включає 3 модулі. Кожен модуль містить такі рубрики: Objectifs (підсумкові завдання на вивчену лексику), Civilisation (країнознавство), Cadre europeen de reference / DELF (підготовка до екзамену DELF відповідного рівня), Synthese (додаткові завдання з граматики), Evaluation (підсумок вивченої лексики та граматики), Projet (сценарії комунікативних проектів для роботи на заняттях) і Lecture (спеціально підібраний уривок твору, адаптований до відповідного рівня (в другій та третій частині), Literature (в 3 частині). Belleville пропонує теми, цікаві для молодих людей: радіо, телебачення, мистецтво, Інтернет, кафе, ролики, кухня, громадські організації, реклама, навчання, сім'я. На першому рівні герої підручника перебувають у Парижі, у кварталі Бельвіль - кварталі космополітів, живому, творчому і модному, на другому - на півдні Франції, далі за кордоном та знову в Парижі, на третьому учням пропонується висловити своє відношення стосовно найбільш актуальних тем: любов, дружба, сім’я, подорожі, пригоди, спорт, мистецтво, майбутнє. Робочий зошит пропонує вправи на всі види діяльності до кожного уроку та до сторінок DELF. Крім того є підсумкова сторінка по кожному модулю. Також в кінці зошита є список вивченої лексики та транскрипції текстів з диску. Книга для вчителя є одночасно інформативною та інтерактивною. Вона дає практичні поради по проведенню максимально ефективного уроку, цілі уроку, конкретні поради до кожного завдання (варіанти його виконання та вправи на поглиблення вивченого матеріалу), список активної лексики та додатковий краєзнавчий матеріал.

Belleville 3 Guide pedagogique.
Le livre du professeur du troisieme opus de la methode Belleville. A ce niveau de l'apprentissage de la langue, il est recommande a l'enseignant de se servir uniquement du francais comme langue de travail dans la salle de classe. Les apprenants ayant deja utilise la methode aux niveaux precedents seront deja habitues au fait de travailler directement en francais sans passer par leur langue maternelle.

Key features:

  • Belleville 3 course.
  • Manuel de francais.
  • La grammaire de la langue francaise.
Обратите внимание на:
КомментарииДобавить комментарий
нет сообщений на этот товар
Для добавления комментария Вам необходимо залогиниться на сайте.