Купить книги в книжном магазине. Интернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОРЗИНАОформить заказ
товаров: 0 (0 экз.)
итого: 0.00 грн
При заказе на сумму 1000 грн. и более доставка за наш счет!
Курьером по Киеву от 1000 грн. Новой Почтой и Укрпочтой по Украине от 1000 грн - при условии предоплаты заказа на расчетный счет или карточку.
Часы работы
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товаров
Пн-Пт
Самовывоз из офиса
Пн-Пт
Книги

Behle Saure Birgit

Der die das 3 Differenzierungsblock

233.95 грн233.95 грн
Тип:
Код:
книга
160068
книга "Der die das 3 Differenzierungsblock" - Behle Saure Birgit
EAN13:9783060828180
ISBN:9783060828180
Автор:
Год:
Количество страниц:112
Тираж:5000
Издательство:
Формат:60х90/8 (211x298 mm)
Переплет:мягкий
Язык:
Уровень по CEFR:
Рейтинг
Обсудить этот продукт(0 мнений)
Наличие на складе:
в достаточном количестве на удаленном складе
Если Вас интересует данный товар в колличестве более пяти экземпляров - уточните, пожалуйста, их наличие у нас на складе по телефонам: (050) 331-67-10, (044) 331-67-10 или email: info@audiobooks.ua
Категории:
Вес:0.381 кг.
 
Срок передачи в службу доставки:Курьером по Киеву - понедельник, 22 Апреля 2024
Новой Почтой - вторник, 23 Апреля 2024
УкрПочтой по Украине - понедельник, 29 Апреля 2024
Курьером по Украине - вторник, 23 Апреля 2024

книга "Der die das 3 Differenzierungsblock" — Behle Saure Birgit

Der die das 3 Differenzierungsblock .Пам`ятаєте Ваші відчуття в першому класі? Згадайте ці перші враження! Напевно було цікаво, незвичайно, а можливо  страшно і незрозуміло. Вам хотілось повернутись до Ваших улюблених іграшок, до веселих друзів, але вчителі запевняли Вас, що Ви вже дорослі і маєте працювати: навчання – це тепер Ваша робота. Чи завжди Вам вдавалося порозумітися з вчителем та відчути його підтримку? Але пройшов час і сьогодні Ви – вчитель, але Вам знову потрібна підтримка! Тому що Ви розпочинаєте найважливішу справу, відкриваєте для малечі німецьку мову –а це дійсно відповідально. Новий сучасний курс для молодшої школи der, die, das- це Ваша справжня підтримка. Він допоможе зробити уроки німецької яскравими, веселими та пізнавальними.

Ви відчуєте, що навчання - це захоплююча гра!  Відпрацювання мовного матеріалу з учнями за посібниками цього курсу стане Вашим спільним задоволенням. Підручник містить десять тематичних розділів, які відповідають вимогам шкільної програми в молодшій школі та сприяють формуванню німецькомовної компетенції у дітей цієї вікової категорії. Матеріал посібника укладено з урахуванням мовної підтримки, яка ґрунтується на відповідній лексиці для дітей і систематично надає різні моделі мовлення. Лексичний матеріал забезпечує формування у дітей базового словникового запасу й практичне застосування мови у відповідних мовленнєвих ситуаціях. Запропонований навчальний матеріал знайомить дітей з цікавими пригодами кота Лео та мишки Ліни, які протягом всього курсу, завдяки мовним іграм, створюють на уроці атмосферу співпраці, взаємодії та творчості.

Активне застосування  ігрової методики  допомагає  дітям з легкістю оволодіти мовними навичками та найпростішими граматичними структурами. Вправи спрямовані на розвиток сприймання, уваги, пам’яті та мислення. Послідовно, за умови використання кольорових відмінностей (чоловічій рід – синій (der), жіночій рід – червоний (die), середній рід – зелений (das)) за родами та артиклями пропонується підтримка у вивченні мовного матеріалу та лексичних одиниць, яка є невід’ємною складовою для формування в молодших школярів базових елементарних комунікативних умінь та навичок.


    Sie werden so kleinschrittig zur Erreichung der Bildungsstandards gefuhrt. Kinder mit nichtdeutscher Herkunftssprache gewinnen Sicherheit beim Sprechen und Schreiben durch systematische Ubungen, Sprachspiele und sukzessiven Wortschatzaufbau.

    Обратите внимание на:
    КомментарииДобавить комментарий
    нет сообщений на этот товар
    Для добавления комментария Вам необходимо залогиниться на сайте.