Buy books with delivery - on-line store AudioBooks.ua
Phone:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
CARTCONFIRM ORDER
item(s):: 0 (0 pcs.)
total: 0.00 UAH
When you purchase goods at 1000 UAH. and more - delivery is FREE!
Delivery in Kyiv from 1000 UAH. Nova poshta and Ukrposhta to Ukraine from 1000 UAH - provided payment order for the account or card.
Hours of operation hours
Call-center
Пн-Чт
Пт
Сб


Delivery
Mon-Fri
Pickup from the office
Mon-Fri
Книги

Behle Saure Birgit

Der die das 3 Handreichungen-Kartei

615.95 UAH615.95 UAH
Product type:
Product code:
The book
160069
The book "Der die das 3 Handreichungen-Kartei" - Behle Saure Birgit
Author:
EAN13:9783060828234
Edition:5000
ISBN:9783060828234
Publisher:
Binding:мягкий
Language:
Level of CEFR:
Рейтинг
Discuss this product(0 post(s))
Instock:
there is enough stock on the remote storage
If you are interested this product more than five copies - please specify their availability in our stock, please call: (044) 331-67-10 or email: info@audiobooks.ua
Categories:
Weight:0.340 kg.
 
The term of reference to a delivery service:Курьером по Киеву - thursday, 18 April 2024
Новой Почтой - thursday, 18 April 2024
УкрПочтой по Украине - thursday, 25 April 2024
Курьером по Украине - thursday, 18 April 2024

The book "Der die das 3 Handreichungen-Kartei" — Behle Saure Birgit

Der die das 3 Handreichungen-Kartei .Пам`ятаєте Ваші відчуття в першому класі? Згадайте ці перші враження! Напевно було цікаво, незвичайно, а можливо  страшно і незрозуміло. Вам хотілось повернутись до Ваших улюблених іграшок, до веселих друзів, але вчителі запевняли Вас, що Ви вже дорослі і маєте працювати: навчання – це тепер Ваша робота. Чи завжди Вам вдавалося порозумітися з вчителем та відчути його підтримку? Але пройшов час і сьогодні Ви – вчитель, але Вам знову потрібна підтримка! Тому що Ви розпочинаєте найважливішу справу, відкриваєте для малечі німецьку мову –а це дійсно відповідально. Новий сучасний курс для молодшої школи der, die, das- це Ваша справжня підтримка. Він допоможе зробити уроки німецької яскравими, веселими та пізнавальними.

Ви відчуєте, що навчання - це захоплююча гра!  Відпрацювання мовного матеріалу з учнями за посібниками цього курсу стане Вашим спільним задоволенням. Підручник містить десять тематичних розділів, які відповідають вимогам шкільної програми в молодшій школі та сприяють формуванню німецькомовної компетенції у дітей цієї вікової категорії. Матеріал посібника укладено з урахуванням мовної підтримки, яка ґрунтується на відповідній лексиці для дітей і систематично надає різні моделі мовлення. Лексичний матеріал забезпечує формування у дітей базового словникового запасу й практичне застосування мови у відповідних мовленнєвих ситуаціях. Запропонований навчальний матеріал знайомить дітей з цікавими пригодами кота Лео та мишки Ліни, які протягом всього курсу, завдяки мовним іграм, створюють на уроці атмосферу співпраці, взаємодії та творчості.

Активне застосування  ігрової методики  допомагає  дітям з легкістю оволодіти мовними навичками та найпростішими граматичними структурами. Вправи спрямовані на розвиток сприймання, уваги, пам’яті та мислення. Послідовно, за умови використання кольорових відмінностей (чоловічій рід – синій (der), жіночій рід – червоний (die), середній рід – зелений (das)) за родами та артиклями пропонується підтримка у вивченні мовного матеріалу та лексичних одиниць, яка є невід’ємною складовою для формування в молодших школярів базових елементарних комунікативних умінь та навичок.


    Der die das - das Lehrwerk fur den Anfangsunterricht im Lesen und Schreiben. Der die das deckt ein besonders breites Leistungsspektrum ab und fordert alle Kinder auf unterschiedlichen Niveaus: Schnell lernende Kinder profitieren vom Vorkurs zur Anlauttabelle, nutzen das Arbeitsheft, den Differenzierungsblock und lesen bald die Vorlesetexte selbst. Langsamer lernende Kinder vertiefen Gelerntes mit dem Differenzierungsblock, mit den Bildkarten oder mit der CD-ROM. Kinder mit dem Forderschwerpunkt Sprache erweitern systematisch ihren Wortschatz.

    Drew attention to:
    CommentsAdd comment
    no posts on this product
    To add a comment you must log in.