Купить книги в книжном магазине. Интернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОРЗИНАОформить заказ
товаров: 0 (0 экз.)
итого: 0.00 грн
При заказе на сумму 1000 грн. и более доставка за наш счет!
Курьером по Киеву от 1000 грн. Новой Почтой и Укрпочтой по Украине от 1000 грн - при условии предоплаты заказа на расчетный счет или карточку.
Часы работы
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товаров
Пн-Пт
Самовывоз из офиса
Пн-Пт
Книги

Jeremy Day

International Legal English Teachers Book

548.95 грн548.95 грн
Тип:
Код:
книга
94143
книга "International Legal English Teachers Book" - Jeremy Day
ISBN:9780521685566
Автор:
Обложка:мягкая
Издательство:
Язык:
Серия:
Рейтинг
Обсудить этот продукт(0 мнений)
Наличие на складе:Нет в наличии
Если Вас интересует данный товар в колличестве более пяти экземпляров - уточните, пожалуйста, их наличие у нас на складе по телефонам: (050) 331-67-10, (044) 331-67-10 или email: info@audiobooks.ua
Вес:0.720 кг.
 

книга "International Legal English Teachers Book" — Jeremy Day

International Legal English – найновіший курс для тих, кому потрібно користуватися англійською мовою в світовій юридичній спільноті. Цей курс підходить як для використання у класі із групою студентів, так і для самостійних занять. За допомогою курсу професійні юристи та студенти-юристи можуть навчитися як використовувати англійську мову в галузі комерційного права. В даному курсу застосовано тематичний підхід, завдяки чому ті, хто вчитимуться із використанням цього курсу зможуть поглибити власні знання англійської, що застосовується у галузях загального комерційного права. International Legal English містить такі теми, як закони про компанії, угоди, закони про продаж товарів, закони про інтелектуальну власність та нерухомість. Цей курс дає можливість інтенсивної практики з усіх чотирьох навичок, а також сприяє підвищенню компетентності у таких основних галузях, як надання пояснень та консультацій. В книзі представлена велика кількість автентичних юридичних текстів, від письмових текстів, зокрема статей угод, корпоративних документів, комерційних статутів та експертних заключень юристів, до текстів усного дискурсу, зокрема юридичні презентації, дискусії та бесіди між юристами та їхніми клієнтами. Ці тексти виконують функцію моделей, за допомогою яких студенти ознайомлюються із основними поняттями, типовим використанням мови в юридичній сфері та структурою тексту. International Legal English ідеально підходить як для вивчення загальної юридичної англійської, так і для підготовки до екзамену для отримання Кембріджського міжнародного сертифікату із юридичної англійської (Cambridge International Legal English Certificate (ILEC).

International Legal English.
The International Legal English Teachers Book is an essential companion for any teacher wishing to use International Legal English in the classroom. The book gives the teacher invaluable background information about the law topics discussed giving them the confidence to explore these topics with their students. The Teachers Book guides the teacher through the exercises in the book and suggests optional consolidation activities along the way. In addition it adds a whole new communicative dimension to the course, suggesting ideas for role-play activities and offering 45 extra photocopiable activities. This book is the key to livening up any any legal English classroom.

Key features:

  • The International Legal English Teachers Book.
  • The Teachers Book.
  • For any legal English classroom.
Обратите внимание на:
КомментарииДобавить комментарий
нет сообщений на этот товар
Для добавления комментария Вам необходимо залогиниться на сайте.
Что внутри?