Купить книги в книжном магазине. Интернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОРЗИНАОформить заказ
товаров: 0 (0 экз.)
итого: 0.00 грн
При заказе на сумму 1000 грн. и более доставка за наш счет!
Курьером по Киеву от 1000 грн. Новой Почтой и Укрпочтой по Украине от 1000 грн - при условии предоплаты заказа на расчетный счет или карточку.
Часы работы
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товаров
Пн-Пт
Самовывоз из офиса
Пн-Пт
Книги

Annie Monnerie-Goarin

Metro Saint-Michel 2 CD audio pour la classe

1396.95 грн1396.95 грн
Тип:
Код:
AudioCD
94929
AudioCD "Metro Saint-Michel 2 CD audio pour la classe" - Annie Monnerie-Goarin
ISBN:9782090325416
Автор:
Издательство:
Язык:
Рейтинг
Обсудить этот продукт(0 мнений)
Наличие на складе:
в достаточном количестве на удаленном складе
Если Вас интересует данный товар в колличестве более пяти экземпляров - уточните, пожалуйста, их наличие у нас на складе по телефонам: (050) 331-67-10, (044) 331-67-10 или email: info@audiobooks.ua
Категории:
Вес:0.160 кг.
 
Срок передачи в службу доставки:Курьером по Киеву - пятница, 29 Марта 2024
Новой Почтой - среда, 03 Апреля 2024
УкрПочтой по Украине - пятница, 12 Апреля 2024
Курьером по Украине - среда, 03 Апреля 2024
Экспресс по Киеву - пятница, 29 Марта 2024
Самовывоз со склада - пятница, 29 Марта 2024
УкрПочтой за рубеж - среда, 03 Апреля 2024

AudioCD "Metro Saint-Michel 2 CD audio pour la classe" — Annie Monnerie-Goarin

Metro Saint-Michel – це практичний і довершений підручник, що адаптується до різних методів навчання. Він має конкретні цілі – навчити подорожувати, жити, вчитися та працювати французькою мовою. - Старші підлітки та дорослі - Від початкового до середнього рівня, А1-В1 - 2 рівня - 120/150 годин на рівень - Книга для учня, робочий зошит + аудіо диск, книга для вчителя, аудіо диски для роботи в класі. Цілі • Metro Saint-Michel дозволяє збалансовано опрацьовувати різні види мовленнєвої діяльності. • Metro Saint-Michel забезпечує оптимальне дозування у навчальному процесі практики мовлення та країнознавчих елементів. • Metro Saint-Michel пропонує довершений навчальний процес, який має на меті опанування лексики, граматики, орфографії та фонетики. Це, в свою чергу, робить можливим виконання конкретних комунікативних задач. • Metro Saint-Michel точно дотримується Загальноєвропейських Рекомендацій з мовної освіти (ЗЄР). «Плюси» підручника • Надзвичайно гнучкий у використанні. • Матеріал підручника підходить як для досвідченого вчителя, так і для початківця. • Аудіо диск до робочого зошита, що містить записи для розвитку навичок аудіювання та тренування вимови. • Сторінки для творчих письмових робіт: написання сценаріїв, віршів, пісень, електронних листів, тощо. • Висока якість аудіо записів, зокрема пісень. Курс має 2 рівні, розрахований на 50-80 навчальних годин. Підручники зроблені в формі цікавих, розкішно ілюстрованих казок. Кожна казка має свою тематику: рівень 1 -кольори, музичні інструменти, їжа; рівень 2 - знайомство з новими героями у різних життєвих ситуаціях. Робочий зошит складається з завдань на: прослуховування, пошук, відкриття, розфарбовування та виготовлення саморобок. Ознайомлення одночасно з друкованим і прописним письмом в зошиті для письма. Детальна книга для вчителя, що дозволяє проводити цікаві та ефективні уроки. Книга містить картинки з предметами, що вивчаються на кожному уроці, які можна копіювати та розмальовувати, а також опис різноманітних ігор, що дозволять вчителю зацікавити кожну дитину.

Metro Saint-Michel 2 CD audio pour la classe.
Metro Saint Michel 2 est une methode pratique et tres complete qui s'adapte aux differents modes d'enseignement et d'apprentissage. Ses objectifs sont concrets pour apprendre a voyager, a vivre, a etudier et travailler en francais. Metro Saint Michel 2 permet de travailler les competences de l'oral et de l'ecrit de maniere equilibree. Les CD audio contiennent les supports sonores pour les activites de comprehension orale et la phonetique.

Key features:

  • Metro Saint-Michel 2.
  • Manuel de francais.
  • La grammaire de la langue francaise.
Обратите внимание на:
КомментарииДобавить комментарий
нет сообщений на этот товар
Для добавления комментария Вам необходимо залогиниться на сайте.