Купити книги в книжковому магазині. Інтернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОШИКОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ
ТОВАРIВ: 0 (0 екз.)
загальна: 0.00 грн
При купівлі товару на суму 1000 грн. і більше доставка БЕЗКОШТОВНО!
Кур*єром по Києву від 1000 грн. Новою Поштою і Укрпоштою по Україні від 1000 грн - за умови передоплати замовлення на розрахунковий рахунок або картку.
Години роботи
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товарів
Пн-Пт
Самовивіз в офісі
Пн-Пт
Книги

VolteSS Aline

Belleville 2 Cahier d`exercices+ audio CD

299.95 грн299.95 грн
Тип товару:
Код товару:
книга + диск
94568
книга + диск "Belleville 2 Cahier d`exercices+ audio CD" - VolteSS Aline
ISBN:9782090336986
Автор:
Видавництво:
Мова:
Рейтинг
Обговорити цей продукт(0 думок)
На складi:
є достатньо на віддаленому складі
Якщо Вас цікавить даний товар у кількості більше п
Категорії:
Вага:0.350 кг.
 
Термін передачі в службу доставки:Курьером по Киеву - понеділок, 01 Квітня 2024
Новой Почтой - вівторок, 02 Квітня 2024
УкрПочтой по Украине - понеділок, 08 Квітня 2024
Курьером по Украине - вівторок, 02 Квітня 2024

книга + диск "Belleville 2 Cahier d`exercices+ audio CD" — VolteSS Aline

Belleville – ця серія призначена для 8-11 класів загальноосвітніх та спеціалізованих (як друга мова) шкіл, а також для молодих людей, що починають вивчати французьку мову. Курс має 3 рівні, від А1-В1 загальноєвропейських мовних рамок. Кожен рівень розрахований на 90 навчальних годин і включає 3 модулі. Кожен модуль містить такі рубрики: Objectifs (підсумкові завдання на вивчену лексику), Civilisation (країнознавство), Cadre europeen de reference / DELF (підготовка до екзамену DELF відповідного рівня), Synthese (додаткові завдання з граматики), Evaluation (підсумок вивченої лексики та граматики), Projet (сценарії комунікативних проектів для роботи на заняттях) і Lecture (спеціально підібраний уривок твору, адаптований до відповідного рівня (в другій та третій частині), Literature (в 3 частині). Belleville пропонує теми, цікаві для молодих людей: радіо, телебачення, мистецтво, Інтернет, кафе, ролики, кухня, громадські організації, реклама, навчання, сім'я. На першому рівні герої підручника перебувають у Парижі, у кварталі Бельвіль - кварталі космополітів, живому, творчому і модному, на другому - на півдні Франції, далі за кордоном та знову в Парижі, на третьому учням пропонується висловити своє відношення стосовно найбільш актуальних тем: любов, дружба, сім’я, подорожі, пригоди, спорт, мистецтво, майбутнє. Робочий зошит пропонує вправи на всі види діяльності до кожного уроку та до сторінок DELF. Крім того є підсумкова сторінка по кожному модулю. Також в кінці зошита є список вивченої лексики та транскрипції текстів з диску. Книга для вчителя є одночасно інформативною та інтерактивною. Вона дає практичні поради по проведенню максимально ефективного уроку, цілі уроку, конкретні поради до кожного завдання (варіанти його виконання та вправи на поглиблення вивченого матеріалу), список активної лексики та додатковий краєзнавчий матеріал.

Belleville 2 Cahier d`exercices+ audio CD.
Belleville permet d'acquerir rapidement une competence de communication dans les situations de la vie courante. Ce cahier d'exercices aide a renforcer les competences linguistiques (grammaire, vocabulaire...) et les competences ecrites dans des contextes de communication. Le CD audio qui l'accompagne permet quant a lui d'ameliorer la comprehension orale, la prononciation et la phonetique. Le cahier suit la progression en 15 lecons du livre de l'eleve et propose une auto-evaluation toutes les 5 lecons. A la fin de l'ouvrage, on trouvera un lexique ainsi que la transcription des exercices de comprehension orale de ce cahier. Un livret de corriges est egalement disponible au sein de l'ouvrage.

Key features:

  • Belleville 2 course.
  • Manuel de francais.
  • Cours de langue francaise.
Зверніть увагу на:
КоментаріДодати коментар
немає обговорення для цього товару
Для додавання коментарів Вам необхідно залогуватися на сайті.