Купити книги в книжковому магазині. Інтернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОШИКОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ
ТОВАРIВ: 0 (0 екз.)
загальна: 0.00 грн
При купівлі товару на суму 1000 грн. і більше доставка БЕЗКОШТОВНО!
Кур*єром по Києву від 1000 грн. Новою Поштою і Укрпоштою по Україні від 1000 грн - за умови передоплати замовлення на розрахунковий рахунок або картку.
Години роботи
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товарів
Пн-Пт
Самовивіз в офісі
Пн-Пт
Книги

Биргит Беле-Сауре

Der die das 3 Basisbuch

434.95 грн434.95 грн
Тип товару:
Код товару:
книга
160067
книга "Der die das 3 Basisbuch" - Биргит Беле-Сауре
EAN13:9783060828135
ISBN:9783060828135
Автор:
Кількість сторінок:160
Рік видання:
Тираж:5000
Видавництво:
Обкладинка:мягкий
Мова:
Рівень по CEFR:
Рейтинг
Обговорити цей продукт(0 думок)
На складi:
є достатньо на віддаленому складі
Якщо Вас цікавить даний товар у кількості більше п
Категорії:
Вага:0.470 кг.
 
Термін передачі в службу доставки:Курьером по Киеву - п‘ятниця, 19 Квітня 2024
Новой Почтой - понеділок, 22 Квітня 2024
УкрПочтой по Украине - понеділок, 29 Квітня 2024
Курьером по Украине - понеділок, 22 Квітня 2024

книга "Der die das 3 Basisbuch" — Биргит Беле-Сауре

Der die das 3 Basisbuch .Пам`ятаєте Ваші відчуття в першому класі? Згадайте ці перші враження! Напевно було цікаво, незвичайно, а можливо  страшно і незрозуміло. Вам хотілось повернутись до Ваших улюблених іграшок, до веселих друзів, але вчителі запевняли Вас, що Ви вже дорослі і маєте працювати: навчання – це тепер Ваша робота. Чи завжди Вам вдавалося порозумітися з вчителем та відчути його підтримку? Але пройшов час і сьогодні Ви – вчитель, але Вам знову потрібна підтримка! Тому що Ви розпочинаєте найважливішу справу, відкриваєте для малечі німецьку мову –а це дійсно відповідально. Новий сучасний курс для молодшої школи der, die, das- це Ваша справжня підтримка. Він допоможе зробити уроки німецької яскравими, веселими та пізнавальними.

Ви відчуєте, що навчання - це захоплююча гра!  Відпрацювання мовного матеріалу з учнями за посібниками цього курсу стане Вашим спільним задоволенням. Підручник містить десять тематичних розділів, які відповідають вимогам шкільної програми в молодшій школі та сприяють формуванню німецькомовної компетенції у дітей цієї вікової категорії. Матеріал посібника укладено з урахуванням мовної підтримки, яка ґрунтується на відповідній лексиці для дітей і систематично надає різні моделі мовлення. Лексичний матеріал забезпечує формування у дітей базового словникового запасу й практичне застосування мови у відповідних мовленнєвих ситуаціях. Запропонований навчальний матеріал знайомить дітей з цікавими пригодами кота Лео та мишки Ліни, які протягом всього курсу, завдяки мовним іграм, створюють на уроці атмосферу співпраці, взаємодії та творчості.

Активне застосування  ігрової методики  допомагає  дітям з легкістю оволодіти мовними навичками та найпростішими граматичними структурами. Вправи спрямовані на розвиток сприймання, уваги, пам’яті та мислення. Послідовно, за умови використання кольорових відмінностей (чоловічій рід – синій (der), жіночій рід – червоний (die), середній рід – зелений (das)) за родами та артиклями пропонується підтримка у вивченні мовного матеріалу та лексичних одиниць, яка є невід’ємною складовою для формування в молодших школярів базових елементарних комунікативних умінь та навичок.


    DER neue Sprachfоrderansatz baut den Wortschatz kleinschrittig auf und liefert vielfаltige Sprechmuster. DIE Verlаngerung des Buchstabenlehrgangs in die 2.

    Зверніть увагу на:
    КоментаріДодати коментар
    немає обговорення для цього товару
    Для додавання коментарів Вам необхідно залогуватися на сайті.