Купити книги в книжковому магазині. Інтернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОШИКОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ
ТОВАРIВ: 0 (0 екз.)
загальна: 0.00 грн
При купівлі товару на суму 1000 грн. і більше доставка БЕЗКОШТОВНО!
Кур*єром по Києву від 1000 грн. Новою Поштою і Укрпоштою по Україні від 1000 грн - за умови передоплати замовлення на розрахунковий рахунок або картку.
Години роботи
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товарів
Пн-Пт
Самовивіз в офісі
Пн-Пт
Книги

Annie Monnerie-Goarin

Metro Saint-Michel 2 Guide pedagogique

588.95 грн588.95 грн
Тип товару:
Код товару:
книга
94930
книга "Metro Saint-Michel 2 Guide pedagogique" - Annie Monnerie-Goarin
ISBN:9782090352658
Автор:
Обкладинка:мягкая
Видавництво:
Мова:
Рейтинг
Обговорити цей продукт(0 думок)
На складi:
є достатньо на віддаленому складі
Якщо Вас цікавить даний товар у кількості більше п
Категорії:
Вага:0.380 кг.
 
Термін передачі в службу доставки:Курьером по Киеву - понеділок, 01 Квітня 2024
Новой Почтой - вівторок, 02 Квітня 2024
УкрПочтой по Украине - понеділок, 08 Квітня 2024
Курьером по Украине - вівторок, 02 Квітня 2024

книга "Metro Saint-Michel 2 Guide pedagogique" — Annie Monnerie-Goarin

Metro Saint-Michel – це практичний і довершений підручник, що адаптується до різних методів навчання. Він має конкретні цілі – навчити подорожувати, жити, вчитися та працювати французькою мовою. - Старші підлітки та дорослі - Від початкового до середнього рівня, А1-В1 - 2 рівня - 120/150 годин на рівень - Книга для учня, робочий зошит + аудіо диск, книга для вчителя, аудіо диски для роботи в класі. Цілі • Metro Saint-Michel дозволяє збалансовано опрацьовувати різні види мовленнєвої діяльності. • Metro Saint-Michel забезпечує оптимальне дозування у навчальному процесі практики мовлення та країнознавчих елементів. • Metro Saint-Michel пропонує довершений навчальний процес, який має на меті опанування лексики, граматики, орфографії та фонетики. Це, в свою чергу, робить можливим виконання конкретних комунікативних задач. • Metro Saint-Michel точно дотримується Загальноєвропейських Рекомендацій з мовної освіти (ЗЄР). «Плюси» підручника • Надзвичайно гнучкий у використанні. • Матеріал підручника підходить як для досвідченого вчителя, так і для початківця. • Аудіо диск до робочого зошита, що містить записи для розвитку навичок аудіювання та тренування вимови. • Сторінки для творчих письмових робіт: написання сценаріїв, віршів, пісень, електронних листів, тощо. • Висока якість аудіо записів, зокрема пісень. Курс має 2 рівні, розрахований на 50-80 навчальних годин. Підручники зроблені в формі цікавих, розкішно ілюстрованих казок. Кожна казка має свою тематику: рівень 1 -кольори, музичні інструменти, їжа; рівень 2 - знайомство з новими героями у різних життєвих ситуаціях. Робочий зошит складається з завдань на: прослуховування, пошук, відкриття, розфарбовування та виготовлення саморобок. Ознайомлення одночасно з друкованим і прописним письмом в зошиті для письма. Детальна книга для вчителя, що дозволяє проводити цікаві та ефективні уроки. Книга містить картинки з предметами, що вивчаються на кожному уроці, які можна копіювати та розмальовувати, а також опис різноманітних ігор, що дозволять вчителю зацікавити кожну дитину.

Metro Saint-Michel 2 Guide pedagogique.
Metro Saint Michel 2 est une methode pratique et tres complete qui s'adapte aux differents modes d'enseignement et d'apprentissage. Ce livre du professeur a pour objectif d'aider l'enseignant a preparer ses cours des la premiere heure de francais. Il presente les principes de la methode et indique l'esprit dans lequel l'enseignement peut-etre oriente.

Key features:

  • Metro Saint-Michel 2.
  • Manuel de francais.
  • La grammaire de la langue francaise.
Зверніть увагу на:
КоментаріДодати коментар
немає обговорення для цього товару
Для додавання коментарів Вам необхідно залогуватися на сайті.