Купити книги в книжковому магазині. Інтернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОШИКОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ
ТОВАРIВ: 0 (0 екз.)
загальна: 0.00 грн
При купівлі товару на суму 1000 грн. і більше доставка БЕЗКОШТОВНО!
Кур*єром по Києву від 1000 грн. Новою Поштою і Укрпоштою по Україні від 1000 грн - за умови передоплати замовлення на розрахунковий рахунок або картку.
Години роботи
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товарів
Пн-Пт
Самовивіз в офісі
Пн-Пт
Книги

Пітер Тіль

Від нуля до одиниці! Нотатки про стартапи, або як створити майбутнє

156.95 грн156.95 грн
Тип товару:
Код товару:
книга
172828
книга "Від нуля до одиниці! Нотатки про стартапи, або як створити майбутнє" - Пітер Тіль
EAN13:9786177279142
ISBN:978-617-7279-14-2
Автор:
Кількість сторінок:232
Рік видання:
Видавництво:
Обкладинка:твердый
Мова:
Рейтинг
Обговорити цей продукт(0 думок)
На складi:
є багато на віддаленому складі
Якщо Вас цікавить даний товар у кількості більше п
Категорії:
 
Термін передачі в службу доставки:Курьером по Киеву - понеділок, 01 Квітня 2024
Новой Почтой - вівторок, 02 Квітня 2024
УкрПочтой по Украине - понеділок, 08 Квітня 2024
Курьером по Украине - вівторок, 02 Квітня 2024

книга "Від нуля до одиниці! Нотатки про стартапи, або як створити майбутнє" — Пітер Тіль

Тематика

Технологія створення стартапів, ідеї, бізнес, монололія

Про книгу

Книжка являє собою передусім курс лекцій Пітера Тіля Computer Science 183: Startup, який він прочитав у 2012 році студентам Стенфордського університету. Обговорення ідей і досвіду викладача як успішного підприємця та інвестора вийшло за межі університетського кампусу – на сторінки видання The New York Times. Блейк Мастерс, один із найнаполегливіших слухачів курсу, упорядкував нотатки з лекцій та розмістив їх онлайн, – текст став сенсацією в Інтернеті. Зовсім згодом Пітер Тіль вирішив видати напрацювання окремою книжкою, і Блейк Мастерс став її упорядником. У 2014 році видання очолило рейтинги The New York Times, здобувши визнання ділових кіл і масової аудиторії.

Для кого ця книга

Для підприємців, топ-менеджерів і всіх, хто прагне реалізувати нові бізнес-ідеї, які змінять світ і його майбутнє

Перчинка книги

Книжка стане пусковим механізмом для тих, хто прагне мислити категоріями стартапів і створювати нове, а не копіювати відпрацьовані шаблони. Автор переконує: роблячи те, що ми вже знаємо, ми рухаємо світ від 1 до n, додаючи більше чогось вже знаного; проте щоразу, коли ми створюємо щось нове, ми ступаємо від 0 до 1. Акт творення одиничний, як і мить творення, а його результат – щось нове і незвичайне. Пітер Тіль доводить, що сучасний світ живе в епоху технологічної стагнації, і якщо американські компанії не інвестуватимуть у нелегку справу творення нового, вони приречені у майбутньому, незалежно від того, наскільки високі їхні прибутки тепер. Тіль покроково описує дієвість експоненціального закону у світі стартапів, таємниці роботи із венчурним капіталом, а також інноваційні ідеї майбутнього, які змінять життя людей до невпізнаваності...

Про автора

Пітер Тіль (англ. Peter Thiel; 1967 р. н.) – американський бізнесмен німецького походження, співзасновник PayPal (1998), інвестор, мільярдер, керуючий хедж-фондами. Був одним із перших інвесторів Facebook, нині входить до Ради директорів найбільшої світової соціальної мережі. Закінчив Стенфордський університет, отримав bachelor's degree of Arts у філософії, доктор права. Працював помічником судді Апеляційного суду, кілька років потому заснував власний фонд Thiel Capital Management, був співзасновником фонду венчурних інвестиций Founders Fund (2005). Пітер Тіль заснував чимало компаній, зокрема Palantir Technologies, яку також фінансував венчурний фонд ЦРУ In-Q-Tel. Окрім Фейсбуку, інвестував у ряд стартапів (Booktrack, LinkedIn, IronPort, Asana, Big Think, Legendary Entertainment та ін.). У 2015 році став партнером стартап-інкубатора Y Combinator. У бізнес-колах Кремнієвої долини Пітера Тіля прозвали Доном мафії PayPal.

КоментаріДодати коментар
немає обговорення для цього товару
Для додавання коментарів Вам необхідно залогуватися на сайті.
Что внутри?