Купить книги в книжном магазине. Интернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОРЗИНАОформить заказ
товаров: 0 (0 экз.)
итого: 0.00 грн
При заказе на сумму 1000 грн. и более доставка за наш счет!
Курьером по Киеву от 1000 грн. Новой Почтой и Укрпочтой по Украине от 1000 грн - при условии предоплаты заказа на расчетный счет или карточку.
Часы работы
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товаров
Пн-Пт
Самовывоз из офиса
Пн-Пт
Книги

Малала Юсуфзай

Я — Малала. Історія незламної боротьби за право на освіту

140.64 грн
120.95 грн120.95 грн
Тип:
Код:
книга
178310
книга "Я — Малала. Історія незламної боротьби за право на освіту" - Малала Юсуфзай
-14%
EAN13:9786177279760
ISBN:978-617-7279-76-0
Автор:
Год:
Количество страниц:288
Издательство:
Переплет:твердый
Язык:
Бумага:спеціальний папір для приємного читання
Рейтинг
Обсудить этот продукт(0 мнений)
Наличие на складе:Нет в наличии
Если Вас интересует данный товар в колличестве более пяти экземпляров - уточните, пожалуйста, их наличие у нас на складе по телефонам: (050) 331-67-10, (044) 331-67-10 или email: info@audiobooks.ua
Вес:0.250 кг.
 

книга "Я — Малала. Історія незламної боротьби за право на освіту" — Малала Юсуфзай

Книжка юної Малали Юсуфзай, яка була написана у співавторстві з американською журналісткою Крістіною Лем, сколихнула весь цивілізований світ. Одразу після публікації мемуари потрапили у список бестселерів NewYorkTimes і не «здають позицій» уже більше 60 тижнів підряд. Юсуфзай — лауреатка Національної книжкової премії Великобританії (2013), а журнал Time назвав її однією з 25 найвпливовіших підлітків.

Тематика

Мемуари, біографія, історія, політика, права людини, освіта, фемінізм.

Про книжку

Доля жінки в Пакистані визначена наперед: бути покірною дружиною, догоджати чоловікові й виховувати дітей. Але 1997 року народилася «інакша» дівчинка. Вона хотіла ходити в школу, носити яскравий одяг і не ховати обличчя. В цей час владу в її рідних краях, в долині Сват, захопив «Талібан». За найменшу провину перед «законом» терористи карали людей побоями і навіть смертю. Героїня і авторка цієї книжки розуміла важливість освіти і боронила права жінок, за що й отримала кулю в голову... Її звуть Малала. І це тільки початок її історії...

Для кого книжка

Для якнайширшого кола читачів, усіх, хто цікавиться історією, освітою та світом, який нас оточує.

Чому ця книжка

Простою і зрозумілою мовою Юсуфзай розповідає про те, як таліби захоплювали її рідну долину Сват в Пакистані, встановлювали там свої порядки, забороняли дівчаткам здобувати освіту і як її родина намагалася боротися з цим усіма доступними їй способами.

Історія Малали доводить нам, що навіть одна людина здатна змінити світ.

Про автора

Малала Юсуфзай — пакистанська правозахисниця, яка бореться за право всіх жінок на освіту. Діяльність Малали викликала незадоволення бойовиків руху «Талібан», 9 жовтня 2012 року в неї стріляли та важко поранили. В сімнадцять років Малала Юсуфзай отримала Нобелівську премію миру, ставши наймолодшою лауреаткою в історії нагороди.

Відгуки про книжку:

«Це книжка про дівчинку, достатньо сміливу, щоб, попри всі загрози для життя, прагнути освіти. Чудова розповідь від першої особи про цінність знання і бажання пізнавати світ, про життя — родинне, політичне, суспільне — на тлі прекрасних пакистанських краєвидів. Вона допоможе глибше зрозуміти світ, що нас оточує, його виклики, його рани і його надію».

Олеся Островська-Люта, генеральний директор «Мистецького Арсеналу»

«Свого часу мене вразила історія Мухтар Май — пакистанської правозахисниці, яка пережила сексуальне насильство, не здалася долі і перетворилася із занапащеної дівчини на поборницю прав жінок. Малала Юсуфзай на п’ятнадцять років молодша. Можливо, її тексти — результат правозахисної і просвітницької роботи багатьох попередниць. За кожною із нас стоять покоління старших сестер, матерів і бабусь. Почуймо ці голоси».

Ірина Славінська, журналістка «Громадського радіо»

КомментарииДобавить комментарий
нет сообщений на этот товар
Для добавления комментария Вам необходимо залогиниться на сайте.