Купити книги в книжковому магазині. Інтернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОШИКОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ
ТОВАРIВ: 0 (0 екз.)
загальна: 0.00 грн
При купівлі товару на суму 1000 грн. і більше доставка БЕЗКОШТОВНО!
Кур*єром по Києву від 1000 грн. Новою Поштою і Укрпоштою по Україні від 1000 грн - за умови передоплати замовлення на розрахунковий рахунок або картку.
Години роботи
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товарів
Пн-Пт
Самовивіз в офісі
Пн-Пт
Книги

Michele Butzbach

Junior Plus 1 Cahier d`exercices

189.95 грн189.95 грн
Тип товару:
Код товару:
книга
94788
книга "Junior Plus 1 Cahier d`exercices" - Michele Butzbach
ISBN:9782090354010
Автор:
Обкладинка:мягкая
Видавництво:
Мова:
Рейтинг
Обговорити цей продукт(0 думок)
На складi:
є достатньо на віддаленому складі
Якщо Вас цікавить даний товар у кількості більше п
Категорії:
Вага:0.230 кг.
 
Термін передачі в службу доставки:Курьером по Киеву - понеділок, 20 Травня 2024
Новой Почтой - вівторок, 21 Травня 2024
УкрПочтой по Украине - понеділок, 27 Травня 2024
Курьером по Украине - вівторок, 21 Травня 2024

книга "Junior Plus 1 Cahier d`exercices" — Michele Butzbach

Підручник пропонує надзвичайно багатий та яскравий матеріал, що допоможе розвинути інтерес та мотивацію учнів до вивчення французької мови; Кожен рівень включає в себе 4 навчальних юніти та 2 підсумкових; Кожен юніт починається з великого кольорового комікса з завданнями до нього та списку активної лексики уроку, наступні 2 сторінки “Mecanismes” – вводять нову лексику та граматику, наступна сторінка пропонує вправи на активне засвоєння вивченої лексики та граматики; Крім того кожен урок містить розділ «Sons et rythmes» з французькими піснями, віршами та скоромовками, які записані на індивідуальний диск для формування правильної вимови; Сторінка «Projet» пропонує цікаві сценарії ігр, сценок та інші види активної діяльності; Розділ «Infos» з безліччю цікавої соціальної та краєзнавчої інформації та підсумкова сторінка «Bilan oral»; Сильними сторонами підручника є: підручник враховує всі вікові особливості учнів та пропонує подачу матеріалу, таким чином, щоб зацікавити їх (комікси, вірші, скоромовки, інтерактивні проекти), підсумкові вправи в підручнику та зошиті полегшують контроль знань учнів, робота з інтерактивними плакатами на CD-Rom-ах та можливість зануритися в повсякденне життя французів та почути живу французьку мову завдяки відео DVD. Робочий зошит з підсумковими вправами та вправами для самоконтролю.

Junior Plus 1 Cahier d`exercices.
Le cahier d'exercices de Junior Plus 1 presente un contenu riche et motivant pour travailler principalement les competences ecrites developpees dans la methode. Ce cahier permet de recapituler les contenus et de reviser de facon active et en debouchant sur une evaluation notee. Il propose, en liaison avec le livre de l'eleve, les exercices de reemploi necessaires a la progression de l'eleve, vers les competences essentiellement ecrites. Il reprend chacune des activites du livre de l'eleve pour travailler plus particulierement le passage a l'ecrit. Il comprend en outre des Trucs pour apprendre, veritables boites a outils pour les differentes strategies d'apprentissage et manieres d'apprendre, et un lexique a construire unite par unite.

Key features:

  • Junior Plus 1 course.
  • Cours de langue francaise.
  • Jean-Luc Wollensack.
Зверніть увагу на:
книга "Junior Plus 4 Livre de l`eleve" - Michele Butzbach Junior Plus 4 Livre de l`eleve
297.95 грн
КоментаріДодати коментар
немає обговорення для цього товару
Для додавання коментарів Вам необхідно залогуватися на сайті.