Купити книги в книжковому магазині. Інтернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОШИКОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ
ТОВАРIВ: 0 (0 екз.)
загальна: 0.00 грн
При купівлі товару на суму 1000 грн. і більше доставка БЕЗКОШТОВНО!
Кур*єром по Києву від 1000 грн. Новою Поштою і Укрпоштою по Україні від 1000 грн - за умови передоплати замовлення на розрахунковий рахунок або картку.
Години роботи
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товарів
Пн-Пт
Самовивіз в офісі
Пн-Пт
Книги

Джон Медина

Правила розвитку мозку дитини

137.74 грн
112.95 грн112.95 грн
Тип товару:
Код товару:
книга
171175
книга "Правила розвитку мозку дитини" - Джон Медина
-18%
ISBN:9786177279012
Автор:
Кількість сторінок:376
Рік видання:
Видавництво:
Формат:60х90/16
Обкладинка:м'яка обкладинка з клапанами
Мова:
Папір:книжковий білий
Рейтинг
Обговорити цей продукт(0 думок)
На складi:є декілька екз. на нашому складі
Якщо Вас цікавить даний товар у кількості більше п
Категорії:
Вага:0.420 кг.
 
Термін передачі в службу доставки:Курьером по Киеву - вівторок, 19 Березня 2024
Новой Почтой - середа, 20 Березня 2024
УкрПочтой по Украине - понеділок, 25 Березня 2024
Курьером по Украине - середа, 20 Березня 2024

книга "Правила розвитку мозку дитини" — Джон Медина

Про книгу

Яку найважливішу річ мусить зробити майбутня мама під час вагітності? Скільки годин перед телеекраном можна перебувати малюку? Як у вихованні дітей впоратися із роздратуванням і спалахами люті? Науковці знають відповіді на ці питання. «Правила Мозку», бестселер за версією New York Times, також пояснюють – як насправді працює наш мозок і чому ми повинні по-новому організувати наше місце роботи і навчання. «Правила Мозку»долають розбіжності між знаннями, якими оперує сучасна наука, та батьківським досвідом. Ось одна з несподіванок: що потрібно робити, щоб ваша дитина вступила в Гарвардський університет? Навчити її контролювати власні емоції та ба- жання. У чарівних і водночас потішних історіях молекулярний біолог і батько двох дітей Джон Медіна розгадує таємницю розвитку дитячого мозку і розвінчує міфи щодо людського мозку.

Для кого книга

Для всіх, хто прагне зрозуміти, як працює людський мозок, механізми його формування, розвитку і роботи. Для батьків, бабусь і дідусів, доньок і синів.

Перчинка книги

Практичний посібник, який допомагає знайти спільну мову не лише батькам із дітьми, а й різним за психоемоційним розвитком і віком людям, незалежно від їхньої статі чи статусу. Адже всі ми родом з дитинства.

Також Ви дізнаєтеся:

-Чому немовлята так часто прокидаються, як уникнути виснаження від перевтоми
-Де закінчується природа і починається виховання
-Чому чоловікам не завадило б зайнятися хатньою роботою
-Як працює інстинкт прив’язаності дитини до інших
-Чому розум і щастя нерозривні у вашому мозку
-Що є запорукою успішності у навчанні
-Який батьківський стиль виховання сприятиме вихованню чудових дітей
-Що робити, коли емоції б’ють через край

Про автора

Джон Медіна – молекулярний біолог-еволюціоніст, що займається проблематикою розвитку мозку, а також генетикою психічних розладів. Директор Центру вивчення мозку при Тихоокеанському університеті Сіетла (Seattle Pacific University), керівник відділення біоінженерії медичної школи при держуніверситеті Вашингтона (Washington State University). Більшість своїх досліджень здійснив як приватний консультант, діагностик проблем психічного здоров’я працівників бізнес-сектора та державних дослідницьких закладів, які потребували генетика із досвідом у психіатрії. Медіна завжди захоплювався тим, як мозок сприймає і обробляє інформацію. Як батька двох синів його цікавило, як наука про мозок може вплинути на методики навчання дітей. Заснував дослідницький інститут Таларіс (Talaris Research Institute), що розташований у Сіетлі поруч із alma mater науковця – Вашингтонським держуніверситетом.

Крім проведення досліджень, консультацій та викладацькоїдіяльності, автор бестселерів присвячує свій час спілкуванню з громадськими діячами, бізнесменами, медичними працівниками, керівниками шкіл і некомерційних організацій. Працював консультантом при Комітеті з питань освіти та праці США і постійним представником з питань співпраці неврологів із освітянами. Тричі визнавався кращим викладачем в різних університетах США. У 2004 році став афілійованим науковим співробітником Національної академії інженерії (National Academy of Engineering). Автор дев’яти книг, колумніст: веде «Молекули мислення» у журналі Psychiatric Times.

Цитати

... мозок вашої дитини повинен створити несамовиту кількість нових зв’язків, приблизно 1,8 мільйона на секунду. Багато з нейронів так ніколи і не закінчують цей процес. Вони просто помирають, як лососі після парування. Навіть беручи до уваги цю надзвичайну швидкість, дитячий мозок ніколи не вкладається у кінцеві терміни до народження. Близько 83% синаптогенезу триває після народження. Хоч як це дивно, але мозок вашої маленької дівчинки цілком завершить встановлювати контакти лише після двадцяти років. Хлопчачий мозок може потребувати навіть більше часу. Людський мозок — це орган, який завершує своє формування останнім.

***

Міф: музика Моцарта для ще ненародженої дитини покращить її майбутні математичні здібності. Реальність: ваш малюк лише пам’ятатиме Моцарта після народження, як і решту звуків, запахів та смаків, отриманих в утробі. Якщо ви хочете, щоб він, подорослішавши, добре знав математику, найкраще, що можете зробити, — це навчити його контролювати імпульсивність у ранньому віці.

***

Міф: весь час повторюючи своїм дітям, що вони розумні, ви підвищуєте їхню впевненість у собі. Реальність: вони матимуть менше мотивацій працювати над складними завданнями. Якщо хочете, щоб вашу дитину прийняли у хороші вузи, — хваліть її зусилля.

***

Міф: діти самі якось знаходять своє щастя. Реальність: найкращим прогнозом щасливого майбутнього є друзі. Як здобути і втримати друзів? Слід добре вміти розшифровувати невербальні сигнали. Навчившись грати на музичному інструменті, можна покращити цей досвід на 50%. Натомість постійне читання смс-ок може його зруйнувати.

КоментаріДодати коментар
немає обговорення для цього товару
Для додавання коментарів Вам необхідно залогуватися на сайті.
Что внутри?