Купити книги в книжковому магазині. Інтернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОШИКОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ
ТОВАРIВ: 0 (0 екз.)
загальна: 0.00 грн
При купівлі товару на суму 1000 грн. і більше доставка БЕЗКОШТОВНО!
Кур*єром по Києву від 1000 грн. Новою Поштою і Укрпоштою по Україні від 1000 грн - за умови передоплати замовлення на розрахунковий рахунок або картку.
Години роботи
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товарів
Пн-Пт
Самовивіз в офісі
Пн-Пт
Книги

Magdalena Matussek

Prima-Deutsch fur Jugendliche 3 Class CD

454.95 грн454.95 грн
Тип товару:
Код товару:
диск
133081
диск "Prima-Deutsch fur Jugendliche 3 Class CD" - Magdalena Matussek
EAN13:9783060200771
ISBN:9783060200771
Автор:
Рік видання:
Тираж:5000
Видавництво:
Формат:70х108/8 (265x340 mm)
Мова:
Серія:
Рівень по CEFR:
Рейтинг
Обговорити цей продукт(0 думок)
На складi:
є достатньо на віддаленому складі
Якщо Вас цікавить даний товар у кількості більше п
Категорії:
Вага:0.082 кг.
 
Термін передачі в службу доставки:Курьером по Киеву - п‘ятниця, 29 Березня 2024
Новой Почтой - понеділок, 01 Квітня 2024
УкрПочтой по Украине - понеділок, 08 Квітня 2024
Курьером по Украине - понеділок, 01 Квітня 2024

диск "Prima-Deutsch fur Jugendliche 3 Class CD" — Magdalena Matussek

Диски Prima-Deutsch для изучения немецкого языка ученикам 5-9 классов. Новый курс по немецкому языку, рассчитан на 1-3 урока в неделю. Состоит из 5 уровней.

Курс построен в соответствии с Общеевропейских рекомендаций языкового образования. Уровни 1 и 2 готовят к А1, уровне 3 и 4 - до А2, уровень 5 - до В1.

Известный учебник для подростков, направленный на качественное изучение немецкого языка в школе. Международный авторский коллектив использовал при разработке современную молодежную тематику и актуальные тенденции в преподавании грамматического материала в коммуникативном контексте. Материал учебника и тетради поделены на тематические разделы, по 7 уроков в каждом, которые завершаются итоговыми разделами «Kleine Pause», «Große Pause». Зеленым цветом выделен краеведческий материал, оранжевым - грамматический. Последняя страница «Das kannst du» заключает изучен на уроке материал.

Рабочая тетрадь с аудиодиском позволяет закрепить изученный материал. Для быстрого ориентирования каждому номеру задания в учебнике соответствует такой же номер задания в рабочей тетради. На страницах «Fitnesscenter Deutsch» можно найти дополнительные тексты для чтения и прослушивания, а также интересные игры. В конце каждого урока есть итоговая страница «Einen Schritt weiter - Was kann ich jetzt» и словарь с изученной лексикой. В конце тетради - грамматический справочник «Grammatik im Überblick».

Аудиодиск для работы в классе содержит диалоги, тексты и упражнения на развитие устной речи. На DVD к каждому уровню - игровой фильм о жизни современных подростков с задачами в формате PDF.

Testheft (тестовую тетрадь) с аудиодиском предлагает тесты для оценки усвоения изученного материала. Тестовые задания соответствуют материалу, который изучается в учебнике (Testheft A1 - для учебников Prima 1/2, Testheft A2 - для учебников Prima 3/4).

Тестовая тетрадь содержит 3 вида тестов:

  • Первый тип тестов по материалу каждого из изученных уроков проверяет умение применять изученные языковые единицы в речи;
  • Второй тип тестов проверяет такие навыки как понимание прочитанного, услышанного и письмо;
  • Третий тип тестов (Gesamtest) служит примером подготовки учащихся к сдаче экзамена Fit in Deutsch 1, Fit in Deutsch 2. Тест включает в себя письменные задания на аудирование, чтение, письмо и коммуникативные задачи.

AudioBooks.ua рекомендует использовать этот курс для обучения на уровне — Elementary (A2).

Каждый тест имеет отведенное для него время и максимальное количество баллов за его выполнение. В конце тетради содержатся ответы и транскрипция задач диска. Курс имеет разрешение Министерства образования и науки Украины на использование в учебных заведениях.

Компоненты курса Prima Deutsch 3:

  • Schülerbuch (учебник)
  • Arbeitsbuch + CD (рабочая тетрадь по аудиодиском)
  • Testheft mit Audio-CD А1, А2 (тестовую тетрадь с аудиодиском)
  • Handreichungen für den Unterricht (книга для учителя)
  • CD для работы в классе, Видео DVD.


Диски Prima-Deutsch для вивчення німецької мови. Новий курс з німецької мови, рекомендований для учнів 5 - 9 класів і розрахований на 1-3 уроки на тиждень. Складається з 5 рівнів.

Курс побудовано у відповідності до Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти. Рівні 1 і 2 готують до А1, рівні 3 і 4 – до А2, рівень 5 – до В1.

Відомий підручник для підлітків, спрямований на позитивне та якісне вивчення німецької мови в школі. Міжнародний авторський колектив використав при розробці сучасну молодіжну тематику та актуальні тенденції у викладанні граматичного матеріалу в комунікативному контексті. Матеріал підручника та зошита поділені на тематичні розділи, по 7 уроків в кожному, які завершуються підсумковими розділами «Kleine Pause», «Große Pause». Зеленим кольором виділений краєзнавчий матеріал, помаранчевим – граматичний. Остання сторінка «Das kannst du» підсумовує вивчений на уроці матеріал.

Робочий зошит з аудіодиском дозволяє закріпити вивчений матеріал. Для швидкого орієнтування кожному номеру завдання в підручнику відповідає такий же номер завдання в робочому зошиті. На сторінках «Fitnesscenter Deutsch» можна знайти додаткові тексти для читання та прослуховування, а також цікаві ігри. В кінці кожного уроку є підсумкова сторінка «Einen Schritt weiter – Was kann ich jetzt» та словник з вивченою лексикою. В кінці зошита – граматичний довідник «Grammatik im Überblick».

Аудіодиск для роботи в класі містить діалоги, тексти та вправи на розвиток усного мовлення. На DVD до кожного рівня – ігровий фільм про життя сучасних підлітків з завданнями в форматі PDF.

Testheft (тестовий зошит) з аудіодиском пропонує тести для оцінки засвоєння вивченого матеріалу. Тестові завдання відповідають матеріалу, який вивчається в підручнику (Testheft A1 - для підручників Prima 1/2, Testheft A2 - для підручників Prima 3/4).

Тестовий зошит містить 3 види тестів:

  • 1-ий тип тестів по матеріалу кожного з вивчених уроків перевіряє вміння застосовувати вивчені мовні одиниці в мовленні;
  • 2-ий тип тестів перевіряє такі навички як розуміння прочитаного, почутого та письмо;
  • 3-ій тип тестів (Gesamtest) служить прикладом підготовки учнів до складання іспиту Fit in Deutsch 1, Fit in Deutsch 2. Тест включає в себе письмові завдання на аудіювання, читання, письмо і комунікативні завдання.
  • Кожен тест має відведений для нього час та максимальну кількість балів за його виконання. В кінці зошита містяться відповіді та транскрипція завдань з диску.

    Компоненти курсу Prima Deutsch 3:

    • Schülerbuch (підручник)
    • Arbeitsbuch + CD (робочий зошит з аудіодиском)
    • Testheft mit Audio-CD А1,А2 (тестовий зошит з аудіодиском)
    • Handreichungen für den Unterricht (книга для вчителя)
    • CD для роботи в класі, Відео DVD.


    Prima, unser modernes Lehrwerk von A1 - C1 für Jugendliche und junge Erwachsene, die Deutsch als zweite Fremdsprache lernen, begeistert Dozentinnen und Dozenten in aller Welt.

    Kein Wunder: Prima erfüllt alle Ansprüche an motivierenden Unterricht und leitet Jugendliche zum aktiven, selbstständigen Lernen an.

    Sehen Sie selbst, was Prima alles zu bieten hat.

Зверніть увагу на:
КоментаріДодати коментар
немає обговорення для цього товару
Для додавання коментарів Вам необхідно залогуватися на сайті.