Купити книги в книжковому магазині. Інтернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОШИКОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ
ТОВАРIВ: 0 (0 екз.)
загальна: 0.00 грн
При купівлі товару на суму 1000 грн. і більше доставка БЕЗКОШТОВНО!
Кур*єром по Києву від 1000 грн. Новою Поштою і Укрпоштою по Україні від 1000 грн - за умови передоплати замовлення на розрахунковий рахунок або картку.
Години роботи
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товарів
Пн-Пт
Самовивіз в офісі
Пн-Пт
Книги

Джим Коллинз, Мортен Хансен

Величні за власним вибором

194.13 грн
166.95 грн166.95 грн
Тип товару:
Код товару:
книга
172819
книга "Величні за власним вибором" - Джим Коллинз, Мортен Хансен
-14%
EAN13:9786177279418
ISBN:978-617-7279-41-8
Автор:
Кількість сторінок:384
Рік видання:
Видавництво:
Формат:60х90/16
Обкладинка:твердый
Мова:
Папір:спеціальний папір для приємного читання
Рейтинг
Обговорити цей продукт(0 думок)
На складi:на нашому складі є достатньо
є багато на віддаленому складі
Якщо Вас цікавить даний товар у кількості більше п
Вага:0.250 кг.
 
Термін передачі в службу доставки:Курьером по Киеву - вівторок, 19 Березня 2024
Новой Почтой - середа, 20 Березня 2024
УкрПочтой по Украине - понеділок, 25 Березня 2024
Курьером по Украине - середа, 20 Березня 2024

книга "Величні за власним вибором" — Джим Коллинз, Мортен Хансен

Від видавництва

В основі книжки – багаторічне дослідження, що мало на меті сформулювати головні принципи ведення бізнесу в несприятливих умовах. Ґрунтуючись на строгих наукових висновках, автори формують гіпотези, які потім підтверджують або спростовують фактами.

Чому в умовах економічної нестабільності одні компанії процвітають, інші ж – занепадають? Які риси відрізняють лідерів, що успішно долають негативні обставини, від тих, хто не може впоратися з ними? У пошуках відповіді на ці запитання автори приходять до несподіваних висновків…

Прочитавши цю книжку, ви дізнаєтеся, як перемагати в будь-яких, навіть найбільш екстремальних умовах, як знаходити правильний шлях і будувати величну компанію, що здатна не просто реагувати на події, а створювати їх.

Видання є практичним посібником для підприємців, власників бізнесу, топ-менеджерів і тих, хто прагне стати величними за власним вибором. Для широкого кола читачів.

Про що ця книжка?

Як організувати свій час і простір? Як заробити капітал? А от і ні. Радше про те, на що здатна людина. Заради грошей? Знову ні. Заради високої та амбітної мети. Заради того, щоб світ змінився, як і ваша мотивація до змін. Прагматичні американці впродовж 9-ти років проводили масштабні дослідження, й от що виявилося: людина здатна долати найкарколомніші обставини, протистояти й перемагати. Але потрібна гідна мета, СВОЯ справа, заради якої… Автори говорять мовою фактів. Просто пояснюють й аргументують. Без припущень і довгих ліричних відступів. Це вражає.

Ця книга – про менеджмент та управління бізнесом. Якщо ви не бачите перспектив розвитку у найближчі десятиліття, або хочете набивати гулі у бізнесі й наступати на граблі власних помилок постійно – не читайте цю книгу. Якщо ж ви хочете перейняти досвід сильних – людей і країн – і не втратити себе як особистість, то ця книга підштовхне вас до справжніх досягнень, подвигів і перемог.
Антон Мартинов, директор видавництва «Наш Формат».

Відгуки про книгу

Джим Коллінз … найвпливовіший мислитель, жива легенда менеджменту.
– Fortune
Для цього гуру немає таких питань, які б він залишив без відповіді.
– New York Times
Коллінз знову написав книгу, яка стане класикою.
– Business Week
Генеральні директори вже зачекалися на цю книгу.
– USA Today
Коллінз перевершив американський метод емпіричного дослідження бізнесу.
– The Economist

Цитати з книги

Вивчення поведінки лідерів за екстремальних обставин нагадує біхевіористський експеримент або випробування в центрифузі: поставимо лідерів в екстремальні умови, аби відсіяти величних від посередніх. Ми вивчаємо, у чому полягають відмінності великих від просто хороших за обставин, які виявляють і підкреслюють, і підсилюють ці відмінності.

***

Балмер обійняв свою посаду під керівництвом Великого маестро виробничої (продуктивної) параної Білла Ґейтса. Він покинув навчання в Стенфордській бізнес-школі, щоб приєднатися до авантюри свого друга Ґейтса. Як згадує сам Балмер, він зробив деякі розрахунки щодо росту виробництва та дійшов висновку, що компанії Microsoft бракує ще сімнадцятьох співробітників. Ґейтс влаштував істерику: «Сімнадцять співробітників? Балмер хоче довести компанію до банкрутства? Сімнадцять співробітників? У жодному разі! Сімнадцять співробітників? Microsoft ні за що не піде на такий крок, оскільки це загрожує повним фінансовим крахом! Сімнадцять співробітників? Корпорації Microsoft потрібні кошти, аби якось утриматися протягом року, цілого року! Без жодного цента доходу». «Потрібно керуватися страхом, проте не виказувати його», – заявив Ґейтс 1994 року, – Я постійно допускаю можливість провалу». У своєму офісі він повісив фотографію Генрі Форда, аби завжди пам’ятати, що навіть найгучніший успіх – явище скороминуще (нагадаємо, що корпорація General Motors обійшла Форда ще на початку розвитку автомобільної промисловості). Засновник Microsoft ні на мить не полишав думки про те, що з’явиться новий Білл Ґейтс.

***

Ми схильні думати про удачу як про «щось», що відбувається: літак прилітає у потрібний момент, первинна публічна пропозиція стає успішнішою, ніж очікувалося тощо. Один із ключових займенників, за допомогою якого реалізується удача, – це не «що», а «хто». Наприклад, у сімейному бізнесі значна частина удачі полягає в тому, що син або дочка мають потрібні якості, аби привести компанію до величі. Страхова компанія Progres sive Insurance почалася з малого сімейного бізнесу в Клівленді, штат Огайо, у власників був син-десятиборець Пітер Льюїс, який очолив компанію 1965 року. Цей дослідницький проект почався з передумови, що ми живем у середовищі хаосу та невпевненості. Середовище не визначає, які компанії процвітатимуть у хаосі, а які – ні. Визначають люди. Люди дисципліновані, віддані своїй справі, люди-практики, креативні, продуктивно параноїдальні. Люди, що керують і створюють команди, організації, започатковують культури, встановлюють цінності, прямують до мети й досягають великих, складних, відчайдушних цілей. З усього, у чому нам може пощастити, щастя знайти потрібних людей: правильного наставника, партнера, члена команди, лідера, друга. І це один з найважливіших моментів нашого ділового життя.

Про авторів

Джеймс «Джим» Коллінз (англ. James, "Jim" Collins; 1958 р. н.) – американський бізнес-консультант, письменник, дослідник. Є автором книг: «Від хорошого до величного», «Як гинуть величні», «Збудовано назавжди» (2004) у співавторстві з Джері І. Поррасом, яка входить до списку бестселерів Business Week і перекладена 25 мовами. Публікується в Harvard Business Review, Business Week, Fortune та ін. В одній з останніх книг «Величні за власним вибором» Коллінз аналізує компанії, яким вдалося не тільки досягти виняткових результатів у своїй галузі, а й утримувати свою перевагу впродовж тривалого періоду часу. Книга увійшла в список бестселерів, з моменту опублікування розійшлася накладом 4000000 примірників і перекладена 36 мовами.

Мортен Т. Хансен (англ. Morten T. Hansen) – співавтор книг «Величні за власним вибором» і «Співпраця» разом із Дж. Коллінзом, бізнес-експерт, професор кафедри менеджменту Каліфорнійського університету в Берклі. Також в його послужному списку викладацька робота в Гарвардській школі бізнесу і в міжнародній бізнес-школі INSEAD у Франції. Мортен Хансен працював старшим консультантом у компанії Boston Consulting Group у Лондоні, Стокгольмі та Сан-Франциско.

Зверніть увагу на:
КоментаріДодати коментар
немає обговорення для цього товару
Для додавання коментарів Вам необхідно залогуватися на сайті.