Buy books with delivery - on-line store AudioBooks.ua
Phone:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
CARTCONFIRM ORDER
item(s):: 0 (0 pcs.)
total: 0.00 UAH
When you purchase goods at 1000 UAH. and more - delivery is FREE!
Delivery in Kyiv from 1000 UAH. Nova poshta and Ukrposhta to Ukraine from 1000 UAH - provided payment order for the account or card.
Hours of operation hours
Call-center
Пн-Чт
Пт
Сб


Delivery
Mon-Fri
Pickup from the office
Mon-Fri
Книги

Лорен Грофф

Долі та фурії

214.01 UAH
151.95 UAH151.95 UAH
Product type:
Product code:
The book
178303
The book "Долі та фурії" - Лорен Грофф
-29%
Author:
EAN13:9786177279647
ISBN:978-617-7279-64-7
Number of pages:408
Year of publication:
Publisher:
Binding:твердый
Language:
Paper:спеціальний папір для приємного читання
Рейтинг
Discuss this product(0 post(s))
Instock:
there are many on the remote storage
If you are interested this product more than five copies - please specify their availability in our stock, please call: (044) 331-67-10 or email: info@audiobooks.ua
Categories:
Weight:0.250 kg.
 
The term of reference to a delivery service:Курьером по Киеву - tuesday, 30 April 2024
Новой Почтой - friday, 03 May 2024
УкрПочтой по Украине - saturday, 11 May 2024
Курьером по Украине - friday, 03 May 2024

The book "Долі та фурії" — Лорен Грофф

Роман «Долі та фурії» одразу після публікації опинився у списку улюблених книжок Барака Обами, а також увійшов до рейтингів найкращих книжок року за версією Amazon, Washington Post, Time, Kirkus та інших ЗМІ.

Тематика

роман, сімейні стосунки, психологія.

Про книгу

В центрі сюжету — життя успішного драматурга Ланселота «Лотто» і його коханої дружини Матильди, яка усе життя провела в тіні чоловіка. Дія роману розгортається у Нью-Йорку впродовж двадцяти п’яти років. Але одного дня стає зрозуміло, що самозакоханий геній Лотто — лише маріонетка в руках своєї дружини. Зовні ідеальний шлюб іде тріщинами: повага поступається місцем брехні, кохання — інтригам.

Для кого книга

Для поціновувачів якісної художньої літератури, усіх, кого цікавить сучасна американська проза, психологія, сімейні стосунки.

Чому ця книга

«Долі та фурії» — живий роман про живих людей. Авторка з ретельністю сімейного психолога препарує шлюб, зазирає у минуле, дізнається родинні таємниці, аналізує вчинки і витягує з шафи старі скелети.

Про автора

Лорен Ґрофф — американська письменниця, авторка трьох світових бестселерів. Перший, «Чудовиська Темплтона», ще до публікації отримав схвальний відгук від майстра жахів Стівена Кінга. Другий, «Аркадія», визнано однією з найкращих книжок 2012 року за версією газет New York Times, Washington Post і журналу Vogue.

Третій роман Ґрофф, «Долі та фурії» , одразу після публікації опинився у списку улюблених книжок Барака Обами, а також увійшов до рейтингів найкращих книжок року за версією Amazon, Washington Post, Time, Kirkus та інших медіа.

Про проект:

Ця книга — спільний проект «Нашого Формату» та #книголаву.

Ми переконані: в нашій країні повинно бути якомога більше якісної літератури українською мовою. Ми знаємо: наші читачі розумні та вибагливі. Вони потребують небанальних історій, яскравих емоцій та нових сюжетів. Саме тому «Наш Формат» і «#книголав» започатковують серію найкращої сучасної художньої літератури. Ми обрали світові бестселери останніх років, що занурюють читача у новий світ пригод, таємниць та почуттів, адже найважливіше для нас — це допомогти вам мандрувати країнами, пізнавати світ та, зрештою, творити власні історії. Ми запропонуємо вам книжки, що змінять ваше уявлення про себе та світ довкола.

CommentsAdd comment
no posts on this product
To add a comment you must log in.
Что внутри?