Buy books with delivery - on-line store AudioBooks.ua
Phone:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
CARTCONFIRM ORDER
item(s):: 0 (0 pcs.)
total: 0.00 UAH
When you purchase goods at 1000 UAH. and more - delivery is FREE!
Delivery in Kyiv from 1000 UAH. Nova poshta and Ukrposhta to Ukraine from 1000 UAH - provided payment order for the account or card.
Hours of operation hours
Call-center
Пн-Чт
Пт
Сб


Delivery
Mon-Fri
Pickup from the office
Mon-Fri
Книги

М. Комисарик, Галина Чуйко

Теорія та методика фізичного виховання дітей дошкільного віку

124.95 UAH124.95 UAH
Product type:
Product code:
The book
168167
The book "Теорія та методика фізичного виховання дітей дошкільного віку" - М. Комисарик, Галина Чуйко
Author:
Edition:5000
ISBN:9786176140351
Number of pages:484
Year of publication:
Format:60x84/16 (195x265 mm)
Publisher:
Binding:твердый
Language:
Рейтинг
Discuss this product(0 post(s))
Instock:Out of store
If you are interested this product more than five copies - please specify their availability in our stock, please call: (044) 331-67-10 or email: info@audiobooks.ua
Weight:0.530 kg.
 

The book "Теорія та методика фізичного виховання дітей дошкільного віку" — М. Комисарик, Галина Чуйко

Дошкільний період є одним з найбільш відповідальних періодів життя людини у формуванні фізичного здоров'я та культурних навичок, що забезпечують його вдосконалення, зміцнення та збереження в майбутньому. Сьогодні відомо: 40 % захворювань у дорослих були "закладені" в дитячому віці, у 5–7 років, а саме здоров’я на 50 % залежить від способу життя людини. Фізичне здоров'я є головною умовою духовного і морального здоров'я дитини. У період дошкільного дитинства закладається фундамент здоров'я, формуються життєво необхідні рухові навички, вміння, розвиваються важливі фізичні якості, що свідчить про необхідність правильного фізичного виховання, яке має сприяти оздоровленню і повноцінному розвитку дитини.

Збільшення інтелектуальних і статистичних навантажень, що неминуче порушують гігієнічні основи режиму життя дошкільників, організм яких за своїми морфофункціо¬на¬ль¬ними та психофізіологічними особливостями та можливостями далекий від категорії зрілості, може привести до виражених порушень соматичного та психічного здоров’я. На погіршення здоров’я дошкільників, вихованців дитячих дошкільних установ, впливає зростання розумового та фізичного навантаження в режимі дня. Діти можуть перевтомлюватися, їх здоров’я та працездатність погіршуються, як і емоційне благополуччя. Ці прояви можуть спричинити шкільну дезадаптацію в подальшому. Саме тому дошкільне фізичне виховання у ДНЗ повинне формувати рівень здоров'я дитини та фундамент фізичної культури майбутньої дорослої людини.

CommentsAdd comment
no posts on this product
To add a comment you must log in.