Buy books with delivery - on-line store AudioBooks.ua
Phone:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
CARTCONFIRM ORDER
item(s):: 0 (0 pcs.)
total: 0.00 UAH
When you purchase goods at 1000 UAH. and more - delivery is FREE!
Delivery in Kyiv from 1000 UAH. Nova poshta and Ukrposhta to Ukraine from 1000 UAH - provided payment order for the account or card.
Hours of operation hours
Call-center
Пн-Чт
Пт
Сб


Delivery
Mon-Fri
Pickup from the office
Mon-Fri
Программы

Вундеркінд з пелюшок-2. Життя людини, CD-ROM

75.95 UAH75.95 UAH
Product type:
Product code:
CD-ROM
96872
CD-ROM "Вундеркінд з пелюшок-2. Життя людини, CD-ROM"
Publisher:
Language:
Рейтинг
Discuss this product(0 post(s))
Instock:Out of store
If you are interested this product more than five copies - please specify their availability in our stock, please call: (044) 331-67-10 or email: info@audiobooks.ua
Categories:
Weight:0.200 kg.
 

CD-ROM "Вундеркінд з пелюшок-2. Життя людини, CD-ROM"

Що таке дитячий садок? Навіщо потрібно ходити до школи? Як влаштоване тіло людини? Чому яблуко падає вниз? Звідки взялося життя на Землі? Як знімають кіно? Що таке юрта? Як уберегти себе від небезпек? Навіщо потрібно робити зарядку? Як працює пошта? Де в комп'ютера мозок?

Про все це вашому малюкові розповість ця унікальна озвучена енциклопедія в картинках.

Діти відкриють для себе поняття «історія», «релігія», «еволюція», «фізика», «комп'ютер», «етикет» і багато інших. Перегляд барвистих і захоплюючих слайдів перетвориться на улюблене заняття всіх «чомучок». Програма зацікавить не тільки вашого малюка, але і його старшого брата – школяра, та й дорослий знайде тут для себе багато цікавого. Подаруйте вашій дитині радість пізнання!

Практика довела, що для більшості дітей перегляд яскравих, озвучених картинок стає улюбленою справою, вони вимагають показувати їх ще і ще. Таке випереджальне навчання (навіть по 5-10 хвилин на день) стимулює розвиток різних відділень головного мозку, завдяки чому в малюка формується фотографічна пам’ять. Сама ж дитина розвивається значно швидше за ровесників і від народження відкриває для себе світ енциклопедичних знань.

Головне, в чому Доман, безперечно, має рацію, це те, що чим менша дитина, то краще вона засвоює будь-які нові для неї знання. Треба встигнути скористатися цим!

Системні вимоги: P 200MHz, 32Mb RAM, Windows 98/XP, Power Point, CD-ROM, Video, SB, колонки або навушники

Тільки для ПК! Не підходить для DVD-плеєрів.

CommentsAdd comment
no posts on this product
To add a comment you must log in.
Что внутри?