Купити книги в книжковому магазині. Інтернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОШИКОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ
ТОВАРIВ: 0 (0 екз.)
загальна: 0.00 грн
При купівлі товару на суму 1000 грн. і більше доставка БЕЗКОШТОВНО!
Кур*єром по Києву від 1000 грн. Новою Поштою і Укрпоштою по Україні від 1000 грн - за умови передоплати замовлення на розрахунковий рахунок або картку.
Години роботи
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товарів
Пн-Пт
Самовивіз в офісі
Пн-Пт
Книги

Colette Samson, Claire Bourgeois

Alex et Zoe a Paris 1

276.95 грн276.95 грн
Тип товару:
Код товару:
книга
94543
книга "Alex et Zoe a Paris 1" - Colette Samson, Claire Bourgeois
ISBN:9782090316650
Автор:
Обкладинка:мягкая
Видавництво:
Мова:
Рейтинг
Обговорити цей продукт(0 думок)
На складi:
є достатньо на віддаленому складі
Якщо Вас цікавить даний товар у кількості більше п
Категорії:
Вага:0.160 кг.
 
Термін передачі в службу доставки:Курьером по Киеву - понеділок, 29 Квітня 2024
Новой Почтой - вівторок, 30 Квітня 2024
УкрПочтой по Украине - понеділок, 06 Травня 2024
Курьером по Украине - вівторок, 30 Квітня 2024

книга "Alex et Zoe a Paris 1" — Colette Samson, Claire Bourgeois

Alex et Zoe – це привабливий і сповнений гумору підручник з чудернацькими персонажами, які стають героями казок Шарля Перро (рівень 1), байок Жана Лафонтена (рівень 2) та романів Жюля Верна (рівень 3). Компоненти курсу: підручник, робочий зошит (з візуальним словником в кінці), читанка (до кожного рівня), книга для вчителя, аудіо диски для роботи в класі, аудіо диски для самостійної роботи, CD-Rom. Кожен підручник складається з 15 юнітів, по 4 уроки в юніті. Кожен урок займає одну сторінку. Після кожних трьох юнітів йдуть по-чергово або Jeu de l’oie або великий малюнок на дві сторінки з завданнями на аудіювання. Кожен юніт містить веселі дитячі пісеньки та лічилки, які записані на аудіодиск і покликані навчити дітей сприймати мову на слух. Робочий зошит пропонує завдання на відпрацювання письма. Завдання в робочому зошиті відповідають завданням в підручнику, що полегшує роботу вчителю. В кінці робочого зошита міститься візуальний словник по кожному уроку. Книга для вчителя містить опис роботи з кожним завданням з варіантами його виконання, репліки, які вчитель може використовувати під час уроку, транскрипції текстів з диску та матеріал по країнознавству. Також в книгу включено Fiches photocopiables (картинки, що відображають лексику підручника) та підсумкові тести до кожних 3 юнітів, які також копіюються. В кінці книги подано короткий опис творів, які зустрічаються в підручнику. На аудіодиску для роботи в класі записані аудіозаписи до всіх завдань підручника, а також пісні та скоромовки. Аудіодиск для самостійної роботи включає в себе лише записи пісень та скоромовок. CD-Rom до першого рівня містить 60 інтерактивних веселих завдань, які в ігровій, невимушеній формі допоможуть учням закріпити вивчений матеріал. Також до кожного рівня пропонується читанка, яка допоможе учням навчитися правильно читати нові слова: Alex et Zoe a Paris (1 рівень), Alex et Zoe en vacances (2 рівень) i Alex et Zoe font le tour du monde (3 рівень).

Alex et Zoe a Paris 1.
Un cahier de lecture plein de decouvertes et de nouvelles activites. Ce cahier de lecture correspond a 250 mots pour accompagner la methode d'Alex et Zoe, pour commencer l'apprentissage du francais a partir de 7 ans. Il peut egalement etre utilise independamment de la methode. Des textes illustres sont donnes a lire et sont completes par des activites de comprehension et d'expression ecrites. Cette lecture attrayante et pleine de bonne humeur met en scene Alex, Zoe, Basile, Loulou, Mamie et Croquetout lors de leur voyage a Paris. Alternant illustrations, textes et activites, la lecture peut etre utilisee au fur et a mesure de la progression dans la methode, comme revision pendant les vacances (pour maintenir l'interet et les acquis en francais) ou de facon autonome.

Key features:

  • Alex et Zoe course.
  • Cours de langue francaise.
  • Jean-Luc Wollensack.
Зверніть увагу на:
КоментаріДодати коментар
немає обговорення для цього товару
Для додавання коментарів Вам необхідно залогуватися на сайті.