Купити книги в книжковому магазині. Інтернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОШИКОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ
ТОВАРIВ: 0 (0 екз.)
загальна: 0.00 грн
При купівлі товару на суму 1000 грн. і більше доставка БЕЗКОШТОВНО!
Кур*єром по Києву від 1000 грн. Новою Поштою і Укрпоштою по Україні від 1000 грн - за умови передоплати замовлення на розрахунковий рахунок або картку.
Години роботи
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товарів
Пн-Пт
Самовивіз в офісі
Пн-Пт
Книги

Colette Samson

Amis et compagnie 1 Cahier d`activities (Рабочая тетрадь)

313.95 грн313.95 грн
Тип товару:
Код товару:
книга
94546
книга "Amis et compagnie 1 Cahier d`activities (Рабочая тетрадь)" - Colette Samson
ISBN:9782090354911
Автор:
Обкладинка:мягкая
Видавництво:
Мова:
Рейтинг
Обговорити цей продукт(0 думок)
На складi:
є достатньо на віддаленому складі
Якщо Вас цікавить даний товар у кількості більше п
Категорії:
Вага:0.280 кг.
 
Термін передачі в службу доставки:Курьером по Киеву - п‘ятниця, 29 Березня 2024
Новой Почтой - понеділок, 01 Квітня 2024
УкрПочтой по Украине - понеділок, 08 Квітня 2024
Курьером по Украине - понеділок, 01 Квітня 2024

книга "Amis et compagnie 1 Cahier d`activities (Рабочая тетрадь)" — Colette Samson

Перша серія підручників, яка враховує попередньо вивчений матеріал (після використання серії Alex et Zoe чи іншої серії для молодшої школи можна переходити на Amis et compagnie). 12 юнітів по 4 уроки в кожному (45-60 хв./урок): перший урок за допомогою комікса основними персонажами, якого є герої підручника, вводить нову лексику та пропонує вправи на аудіювання, розуміння та відтворення почутого; 2 та 3 уроки пропонують завдання на поглиблення вивченої лексики, діалоги; 4 урок пропонує уривки з відомих творів класиків в формі кольорових коміксів, які включають в себе вивчену лексику, граматику та фонетику, також на їх основі учні можуть ставити сценки в класі (перший рівень – «Три мушкетера», Дюма; другий – «Знедолені», Гюго; третій – казки та новели Гі де Мопассана, на четвертому рівні учні відкривають для себе твори різних франкомовних авторів); в кінці кожного уроку є підсумкова сторінка On recapitule! з вивченою лексикою, граматикою, фонетикою, а також порадами щодо ефективнішої роботи з підручником та соціо-культурний матеріал; в кінці підручника є список вивченої лексики та короткий граматичний довідник; Робочий зошит містить письмові завдання на розуміння та відтворення вивченого на уроці матеріалу: в кінці кожного уроку учням пропонується заповнити свій блог (власний щоденник, який можна опублікувати в інтернеті); особисте портфоліо – дозволяє учням слідкувати за власним навчальним прогресом; тести для перевірки засвоєння вивченого матеріалу; після кожних 2 уроків йде розділ Interclasse et revision, що дозволяє учням поглибити свої лексичні знання та пропонує різні ігри, дослідження та сценки; Книга для вчителя дає корисні поради до виконання вправ та по-кілька «super idees» – практичні та оригінальні поради по активізації навчального процесу,  транскрипції записів з дисків, додаткова краєзнавча інформація, а також матеріали для копіювання і використання на уроці; Аудіо диск для роботи в класі містить всі записи завдань до підручника, а також пісні та уривки літературних творів, а індивідуальний диск лише записи пісень та уривків літературних творів.

Amis et compagnie 1 Cahier d`activities.
Amis et compagnie est la nouvelle methode de Colette Samson a destination des pre-adolescents et adolescents a partir de 11 ans. Elle repose sur une pedagogie visant un veritable entrainement a l'oral et a l'ecrit comme outil de communication. Ce cahier d'activites propose a l'eleve un entrainement ecrit correspondant au premier niveau de la methode. Ecrite par Colette Samson, Amis et compagnie met en scene 4 adolescents qui fabriquent la methode que les eleves vont utiliser en classe ! Dotee d’un materiel riche, cette methode repose sur une pedagogie visant un veritable entrainement a l’oral et a l’ecrit comme outil de communication. Le premier niveau introduit l’?uvre d’un grand ecrivain de langue francaise (Les Trois mousquetaires d’Alexandre Dumas) mise en scene en mangas et correspond au niveau A1 du Cadre europeen commun de reference pour les langues.

Key features:

  • Amis et compagnie 1 course.
  • Cours de langue francaise.
  • La grammaire de la langue francaise.
Зверніть увагу на:
КоментаріДодати коментар
немає обговорення для цього товару
Для додавання коментарів Вам необхідно залогуватися на сайті.