Купити книги в книжковому магазині. Інтернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОШИКОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ
ТОВАРIВ: 0 (0 екз.)
загальна: 0.00 грн
При купівлі товару на суму 1000 грн. і більше доставка БЕЗКОШТОВНО!
Кур*єром по Києву від 1000 грн. Новою Поштою і Укрпоштою по Україні від 1000 грн - за умови передоплати замовлення на розрахунковий рахунок або картку.
Години роботи
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товарів
Пн-Пт
Самовивіз в офісі
Пн-Пт
Книги

Colette Samson

Aurelie Video DVD A1/A2

1552.95 грн1552.95 грн
Тип товару:
Код товару:
DVD-відео
94561
DVD-відео "Aurelie Video DVD A1/A2" - Colette Samson
ISBN:9782090324761
Автор:
Видавництво:
Мова:
Рейтинг
Обговорити цей продукт(0 думок)
На складi:
є достатньо на віддаленому складі
Якщо Вас цікавить даний товар у кількості більше п
Категорії:
Вага:0.150 кг.
 
Термін передачі в службу доставки:Курьером по Киеву - вівторок, 30 Квітня 2024
Новой Почтой - понеділок, 06 Травня 2024
УкрПочтой по Украине - середа, 15 Травня 2024
Курьером по Украине - понеділок, 06 Травня 2024
Экспресс по Киеву - вівторок, 30 Квітня 2024
Самовывоз со склада - вівторок, 30 Квітня 2024
УкрПочтой за рубеж - понеділок, 06 Травня 2024

DVD-відео "Aurelie Video DVD A1/A2" — Colette Samson

Tout va bien! - чотирьохрівневий курс для учнів 9-11 класів спеціалізованих шкіл (рівні 2,3,4). Має дозвіл Міністерства освіти і науки України на використання в навчально-виховному-процесі. Кожен рівень розрахований на 120 / 150 годин роботи в класі. Ця серія дозволяє учням здобути необхідні навички в таких сферах як повсякденне життя, соціальні відносини, навчання та підготуватися до майбутньої професійної діяльності. Tout va bien! відповідає загальноєвропейським мовним рівням: Tout va bien! 1 – А1/А2;  Tout va bien! 2 – А2/В1; Tout va bien! 3 – В1/В1+; Tout va bien! 4 – В2 Підручники Tout va bien! рівнів1-3 містять 5-6 юнітів (по 2 уроки в кожному), підсумкові уроки та розділи «Projets», що пропонують різноманітні постановки та комунікативні завдання. Tout va bien! 4 складається з 10 уроків, 10 підсумкових сторінок «Bilan langue» і 5 «Bilan competences». Учень може відстежувати свої досягнення, використовуючи тести, які є в кінці кожного уроку. Зміст підручника охоплює сукупність всіх ситуацій спілкування, в яких може опинитися учень. Забезпечується постійне стимулювання у студентів інтересу до мови і культури Франції. Різноманітність вправ і видів діяльності відповідає різним інтересам і можливостям учнів, полегшуючи процес навчання і запам'ятовування. Портфоліо, який міститься в підручнику, допоможе студентам відслідковувати свій особистий результат навчання в різних видах мовленнєвої діяльності. Крім того в портфоліо в розділі «Bilan comunication» можна знайти вправи для перевірки своїх комунікативних навичок. Структура уроків: перша сторінка кожного уроку демонструє матеріал, який буде вивчатися на уроці (лексика, граматика, фонетика, країнознавство), наступні дві сторінки пропонують вправи на аудіювання та відтворення почутого. Розділ «Grammaire» містить чітко структуровані граматичні правила та вправи до них. Сторінка «Civilisation» дозволяє учням відкрити деякі соціокультурні аспекти Франції та франкомовних країн. Сторінки «Competences» пропонують вправи на всі види мовленнєвої діяльності для закріплення вивченого матеріалу. Крім того деякі юніти містять розділ «Ouverture», в якому зображено різноманітні комунікативні ситуації для розвитку усного мовлення. В кінці кожного уроку є розділ «Bilan langue», що містить вправи для перевірки вивченої граматики, лексики та фонетики. Робочий зошит пропонує вправи на закріплення вивченого на уроці матеріалу, містить CD з вправами на аудіювання, відповіді на завдання та транскрипції вправ на диску. Книга для вчителя містить поради, щодо проведення уроків, відповіді на завдання, додаткову інформацію щодо мовних та краєзнавчих аспектів.

Aurelie Video DVD A1/A2.
Le DVD Aurelie, fourni avec un livret de transcriptions, est un complement ideal a Tout va bien! 1. Veritable outil concu pour les apprenants faux-debutants en francais, Tout va bien! est recommande aux publics de langue latine (hispanophones, lusophones, italophones,...)et/ou suivant un rythme d'apprentissage soutenu et ambitieux. Aurelie est un DVD decoupe en 12 sequences qui s'articulent pour chacune d'elles autour d'une fiction mettant en scene Aurelie, personnage principal, de micro-trottoirs "sur le vif" en rapport avec le sujet de la fiction et d'un reportage (documents authentiques) sur la ville ou se trouve Aurelie (Paris, Bruxelles, Namur, Montreal, Colmar et Strasbourg).

Key features:

  • Video DVD course.
  • Manuel de francais.
  • Cours de langue francaise.
Зверніть увагу на:
КоментаріДодати коментар
немає обговорення для цього товару
Для додавання коментарів Вам необхідно залогуватися на сайті.