Купить книги в книжном магазине. Интернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОРЗИНАОформить заказ
товаров: 0 (0 экз.)
итого: 0.00 грн
При заказе на сумму 1000 грн. и более доставка за наш счет!
Курьером по Киеву от 1000 грн. Новой Почтой и Укрпочтой по Украине от 1000 грн - при условии предоплаты заказа на расчетный счет или карточку.
Часы работы
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товаров
Пн-Пт
Самовывоз из офиса
Пн-Пт
Книги

Colette Samson, Claire Bourgeois

Alex et Zoe font Le tour du monde 3

276.95 грн276.95 грн
Тип:
Код:
книга
94545
книга "Alex et Zoe font Le tour du monde 3" - Colette Samson, Claire Bourgeois
ISBN:9782090316926
Автор:
Обложка:мягкая
Издательство:
Язык:
Рейтинг
Обсудить этот продукт(0 мнений)
Наличие на складе:
в достаточном количестве на удаленном складе
Если Вас интересует данный товар в колличестве более пяти экземпляров - уточните, пожалуйста, их наличие у нас на складе по телефонам: (050) 331-67-10, (044) 331-67-10 или email: info@audiobooks.ua
Категории:
Вес:0.200 кг.
 
Срок передачи в службу доставки:Курьером по Киеву - среда, 24 Апреля 2024
Новой Почтой - четверг, 25 Апреля 2024
УкрПочтой по Украине - пятница, 03 Мая 2024
Курьером по Украине - четверг, 25 Апреля 2024

книга "Alex et Zoe font Le tour du monde 3" — Colette Samson, Claire Bourgeois

Alex et Zoe – це привабливий і сповнений гумору підручник з чудернацькими персонажами, які стають героями казок Шарля Перро (рівень 1), байок Жана Лафонтена (рівень 2) та романів Жюля Верна (рівень 3). Компоненти курсу: підручник, робочий зошит (з візуальним словником в кінці), читанка (до кожного рівня), книга для вчителя, аудіо диски для роботи в класі, аудіо диски для самостійної роботи, CD-Rom. Кожен підручник складається з 15 юнітів, по 4 уроки в юніті. Кожен урок займає одну сторінку. Після кожних трьох юнітів йдуть по-чергово або Jeu de l’oie або великий малюнок на дві сторінки з завданнями на аудіювання. Кожен юніт містить веселі дитячі пісеньки та лічилки, які записані на аудіодиск і покликані навчити дітей сприймати мову на слух. Робочий зошит пропонує завдання на відпрацювання письма. Завдання в робочому зошиті відповідають завданням в підручнику, що полегшує роботу вчителю. В кінці робочого зошита міститься візуальний словник по кожному уроку. Книга для вчителя містить опис роботи з кожним завданням з варіантами його виконання, репліки, які вчитель може використовувати під час уроку, транскрипції текстів з диску та матеріал по країнознавству. Також в книгу включено Fiches photocopiables (картинки, що відображають лексику підручника) та підсумкові тести до кожних 3 юнітів, які також копіюються. В кінці книги подано короткий опис творів, які зустрічаються в підручнику. На аудіодиску для роботи в класі записані аудіозаписи до всіх завдань підручника, а також пісні та скоромовки. Аудіодиск для самостійної роботи включає в себе лише записи пісень та скоромовок. CD-Rom до першого рівня містить 60 інтерактивних веселих завдань, які в ігровій, невимушеній формі допоможуть учням закріпити вивчений матеріал. Також до кожного рівня пропонується читанка, яка допоможе учням навчитися правильно читати нові слова: Alex et Zoe a Paris (1 рівень), Alex et Zoe en vacances (2 рівень) i Alex et Zoe font le tour du monde (3 рівень).

Alex et Zoe font Le tour du monde 3.
Alex et Zoe repartent pour de nouvelles acentures et font le tour du monde. Ce cahier attrayant et plein de bonne humeur met en scene Alex, Zoe, Basile, Loulou, Mamie et Croquetout, nos joyeux personnages dans une aventure autour du monde. Alternant illustrations, textes et activites, la lecture peut etre utilisee au fur et a mesure de la progression dans la methode et comme revision pendant les vacances (pour maintenir l'interet et les acquis en francais), tout comme de facon autonome. Ce cahier de lecture correspond a 500 mots pour accompagner la methode d'Alex et Zoe. Il peut egalement etre utilise independamment de la methode. Des textes illustres sont donnes a lire et sont completes par des activites de comprehension et d'expression ecrites.

Key features:

  • Alex et Zoe course.
  • Cours de langue francaise.
  • Jean-Luc Wollensack.
Обратите внимание на:
КомментарииДобавить комментарий
нет сообщений на этот товар
Для добавления комментария Вам необходимо залогиниться на сайте.