Купить книги в книжном магазине. Интернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОРЗИНАОформить заказ
товаров: 0 (0 экз.)
итого: 0.00 грн
При заказе на сумму 1000 грн. и более доставка за наш счет!
Курьером по Киеву от 1000 грн. Новой Почтой и Укрпочтой по Украине от 1000 грн - при условии предоплаты заказа на расчетный счет или карточку.
Часы работы
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товаров
Пн-Пт
Самовывоз из офиса
Пн-Пт
Книги

Evelyne Sirejols

En dialogues Vocabulaire Intermediaire Livre+CD

295 грн
2.95 грн2.95 грн
Тип:
Код:
книга + диск
94720
книга + диск "En dialogues Vocabulaire Intermediaire Livre+CD" - Evelyne Sirejols
-99%
ISBN:9782090352245
Автор:
Издательство:
Язык:
Рейтинг
Обсудить этот продукт(0 мнений)
Наличие на складе:Нет в наличии
Если Вас интересует данный товар в колличестве более пяти экземпляров - уточните, пожалуйста, их наличие у нас на складе по телефонам: (050) 331-67-10, (044) 331-67-10 или email: info@audiobooks.ua
Категории:
Вес:0.340 кг.
 

книга + диск "En dialogues Vocabulaire Intermediaire Livre+CD" — Evelyne Sirejols

Серія «En dialogues» - граматика, вокабуляр, фонетика, країнознавство та літературознавство французької мови. Ця серія дозволяє вивчати французьку мову різноманітно та з великим задоволенням. Особливістю цього курсу є те, що кожна нова тема вводиться за допомогою комунікативного діалога, що дає учням можливість не лише засвоювати нові знання, але й активно використовувати їх в реальних комунікативних ситуаціях. Призначена для підлітків та дорослих. До складу кожного посібника входить аудіо диск для прослуховування діалогів і ключі до вправ. Надзвичайно гнучка структура посібників дозволяє адаптувати їх до усіх видів діяльності на занятті. Підручник містить основні комунікативні елементи та достатню лексичну та граматичну базу необхідну для усного та письмового спілкування. Vite et bien часто використовується на інтенсивних курсах: 100/120 годин; в комплект входить: підручник з CD для роботи в класі та відповіді.

En dialogues Vocabulaire Intermediaire Livre+CD.
Le Vocabulaire en dialogues intermediaire s'adresse aux etudiants, adolescents et adultes approfondissant leur apprentissage du francais. Il permet d'etudier le lexique de la vie quotidienne dans une approche communicative. Le Vocabulaire en dialogues intermediaire propose 25 chapitres presentant des themes courants et varies (les echanges telephoniques, le milieu professionnel, les voyages, les transports, la geographie, la personnalite etc.).

Key features:

  • En dialogues ceries.
  • Jean-Luc Wollensack.
  • La grammaire de la langue francaise.
Обратите внимание на:
КомментарииДобавить комментарий
нет сообщений на этот товар
Для добавления комментария Вам необходимо залогиниться на сайте.