Купить книги в книжном магазине. Интернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОРЗИНАОформить заказ
товаров: 0 (0 экз.)
итого: 0.00 грн
При заказе на сумму 1000 грн. и более доставка за наш счет!
Курьером по Киеву от 1000 грн. Новой Почтой и Укрпочтой по Украине от 1000 грн - при условии предоплаты заказа на расчетный счет или карточку.
Часы работы
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товаров
Пн-Пт
Самовывоз из офиса
Пн-Пт
Книги

Sophie Corbeau

Hotellerie-Restauration.com Livre de L´eleve, 2 Edition (учебник)

655.95 грн655.95 грн
Тип:
Код:
книга + диск
159704
книга + диск "Hotellerie-Restauration.com Livre de L´eleve, 2 Edition (учебник)" - Sophie Corbeau
EAN13:9782090380460
ISBN:9782090380460
Автор:
Год:
Тираж:5000
Издательство:
Переплет:твердый
Язык:
Рейтинг
Обсудить этот продукт(0 мнений)
Наличие на складе:
в достаточном количестве на удаленном складе
Если Вас интересует данный товар в колличестве более пяти экземпляров - уточните, пожалуйста, их наличие у нас на складе по телефонам: (050) 331-67-10, (044) 331-67-10 или email: info@audiobooks.ua
Вес:0.340 кг.
 
Срок передачи в службу доставки:Курьером по Киеву - вторник, 07 Мая 2024
Новой Почтой - вторник, 07 Мая 2024
УкрПочтой по Украине - вторник, 14 Мая 2024
Курьером по Украине - вторник, 07 Мая 2024

книга + диск "Hotellerie-Restauration.com Livre de L´eleve, 2 Edition (учебник)" — Sophie Corbeau

Hotellerie-Restauration.com Livre de L'eleve, 2 Edition (учебник).

Учебник Hotellerie-Restauration.com Livre de L'eleve, 2 Edition для работы в классе с диском для дополнительной работы на компьютере. Нове, друге видання розраховано на 60 годин роботи (за допомогою компонентів можна розширити до 120) і дозволяє займатися як в групі, так і самостійно. В книзі  в діалоговій формі представлені найбільш розповсюджені ситуації, типові для сфери готельного та ресторанного бізнесу, які ознайомлять Вас з необхідною лексикою, кліше, та поведінковими правилами ділового середовища. З перших сторінок Вас ласкаво запрошує готель Hotel de la Paix та команда професіоналів, що супроводжуватиме Вас протягом захоплюючого стажування. Варто зауважити, що на початку підручника запропоновано тест на загальне володіння французькою мовою, адже навчання по Hotellerie-restauration.com вимагає наявності базового рівня французької мови. Структура Hotellerie-restauration. com, як завжди, компактна та проста: підручник складається з юнітів, кожен з яких містить певну кількість тематичних уроків. Кожен урок – це дві сторінки, на яких представлена лексика та граматика у вигляді схем та коротких пояснень з прикладами і вправами. В рубриці Commentdire зібрані ключеві фрази та кліше. В кінці кожного юніта є контрольна сторінка Fairelepoint  з тестовими питаннями та Allerplusloin, що містить додаткову професійну лексику та пропонує теми для роздумів. Рубрика Scanarioprofessionnel представлена, як серія малюнків, де головний герой, стажер у готелі, постійно робить щось "pascommeilfaut" і мета студента-проаналізувати та виправити його помилки.

В кінці підручника Ви додатково знайдете: рубрику Pr?cisgrammatical, де в схемах та таблицях представлена  граматика всіх уроків із додатковими завданнями, рубрику Lesexpressionsdelacorrespondanceheteliere, де зібрані поради, щодо роботи, корисні абревіатури, приклади ділових листів, кліше і т. п. , плюс вправи для контролю. Також в кінці підручника є таблиця Tableauxdeconjugaisons, де подані найбільш вживані дієслова в різних часах та відповідних формах,   і навіть, два словничка: Lexiquedel’hetel, Lexiquedurestaurant etLexiqueduvin з Ficheded?gustation. До того ж, в пригоді вам стане короткий візуальний словничок  Danslasallederestaurantз назвами кухонного посуду і т. п. І це ще не все! В додатках ви знайдете завдання до іспитів з ділової французької мови.


    Hôtellerie-restauration. com a pour objectif d'amener en 120 heures les apprenants à communiquer en français dans des situations courantes des professions de l'hôtellerie et de la restauration. Cette méthode s'adresse à tous les professionnels du secteur en contact direct avec la clientèle francophone. Utilisable à partir de 60 heures de français général, Hôtellerie-restauration. com met en scène des situations de communication simples. Les "plus" de la deuxième édition: un DVD-Rom inclus avec: un docu-fiction vidéo en 6 épisodes en lien direct avec les unités du livre et tout l'audio au format mp3 un guide "Gastroclemie et oeclelogie" tout en couleur une préparation au DFP TH B1 (Diplôme de français professionnel Tourisme et l'hôtellerie de la Chambre de commerce et d'industrie de Paris) avec 10 épreuves d'entraînement deux tests de placement : un test général et un test en langue de spécialité Et toujours : un guide pédagogique détaillé avec les corrigés des exercices et l'exploitation de la vidéo.

    Обратите внимание на:
    КомментарииДобавить комментарий
    нет сообщений на этот товар
    Для добавления комментария Вам необходимо залогиниться на сайте.