Купить книги в книжном магазине. Интернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОРЗИНАОформить заказ
товаров: 0 (0 экз.)
итого: 0.00 грн
При заказе на сумму 1000 грн. и более доставка за наш счет!
Курьером по Киеву от 1000 грн. Новой Почтой и Укрпочтой по Украине от 1000 грн - при условии предоплаты заказа на расчетный счет или карточку.
Часы работы
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товаров
Пн-Пт
Самовывоз из офиса
Пн-Пт
Программы

Л. М. Масол, Н. Є. Миропольська

Художня культура 10 клас. Частина 2

70.95 грн70.95 грн
Тип:
Код:
мультимедийный учебник
103464
мультимедийный учебник "Художня культура 10 клас. Частина 2" - Л. М. Масол, Н. Є. Миропольська
ISBN:9789662274547
Количество CD:3
Издательство:
Язык:
Рейтинг
Обсудить этот продукт(0 мнений)
Наличие на складе:Нет в наличии
Если Вас интересует данный товар в колличестве более пяти экземпляров - уточните, пожалуйста, их наличие у нас на складе по телефонам: (050) 331-67-10, (044) 331-67-10 или email: info@audiobooks.ua
Категории:
Вес:0.200 кг.
 

мультимедийный учебник "Художня культура 10 клас. Частина 2" — Л. М. Масол, Н. Є. Миропольська

У педагогічному кейсі "Художня культура, 10 клас 2 частина" представлені методичні та дидактичні матеріали до уроків художньої культури в 10 класі (ІI семестр), що відповідають програмі "Художня культура для 10-го класу" ЗНЗ (Масол Л.М., Миропольська Н.Є.). Практичною допомогою вчителеві стануть критерії оцінювання навчальних досягнень учнів з художньої культури у І семестрі, методичні рекомендації та інструментарій уроків, мультимедійні засоби навчання художньої культури.Запропонований продукт розширить інформаційний, наочний, методичний, арсенал учителя художньої культури незалежно від рівня професійної кваліфікації та досвіду.Навчально-методичне видання може бути використане педагогом для підготовки та проведення уроку художньої культури, індивідуальних, факультативних та гурткових занять у системі художньо-естетичної освіти.

Педагогічний кейс адресований учителям ЗНЗ, студентам вищих навчальних закладів педагогічного та мистецького профілю, слухачам системи післядипломної педагогічної освіти.

Мультимедійні засоби навчання, що входять до складу педагогічного кейсу "Художня культура, 10 клас 2ч " мають на меті забезпечити вчителя художньої культури необхідною навчально-методичною, мистецькою інформацією до уроків, допомогти вчителеві забезпечити сприймання і розуміння мистецтва, організувати перевірку набутих знань з художньої культури.

Мультимедійний матеріал систематизований відповідно до видової, жанрової та стильової специфіки мистецтва і містить:

  • - слайд-шоу, світлини, репродукції, ілюстрації до уроків у IІ семестрі
  • - аудіофрагменти музичних творів
  • - відеофрагменти музичних, театральних, хореографічних творів, кінофрагменти, інсталяцій
  • - авторські розробки лекцій
  • - авторські розробки уроків
  • - схеми.

Авторські розробки лекцій та уроків, схеми, ілюстративний матеріал допоможуть учителю художньої культури обрати найкращий для нього шлях розкриття тієї чи іншої теми уроку. Звертаємо увагу на те, що досить значна за обсягом інформація, запропонована у поурочних розробках та лекціях, має оглядовий характер і повинна стати матеріалом для творчої самореалізації кожного вчителя.

Обратите внимание на:
КомментарииДобавить комментарий
нет сообщений на этот товар
Для добавления комментария Вам необходимо залогиниться на сайте.
Что внутри?