Купить книги в книжном магазине. Интернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОРЗИНАОформить заказ
товаров: 0 (0 экз.)
итого: 0.00 грн
При заказе на сумму 1000 грн. и более доставка за наш счет!
Курьером по Киеву от 1000 грн. Новой Почтой и Укрпочтой по Украине от 1000 грн - при условии предоплаты заказа на расчетный счет или карточку.
Часы работы
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товаров
Пн-Пт
Самовывоз из офиса
Пн-Пт
Книги

Krois-Lindner Amy

International Legal English Students Book with CD 5th edition

263.95 грн263.95 грн
Тип:
Код:
книга + диск
94142
книга + диск "International Legal English Students Book with CD 5th edition" - Krois-Lindner Amy
ISBN:9780521675178
Автор:
Год:
Количество CD:1
Обложка:мягкая
Издательство:
Язык:
Серия:
Рейтинг
Обсудить этот продукт(0 мнений)
Наличие на складе:Нет в наличии
Если Вас интересует данный товар в колличестве более пяти экземпляров - уточните, пожалуйста, их наличие у нас на складе по телефонам: (050) 331-67-10, (044) 331-67-10 или email: info@audiobooks.ua
Категории:
Вес:0.510 кг.
 

книга + диск "International Legal English Students Book with CD 5th edition" — Krois-Lindner Amy

International Legal English – найновіший курс для тих, кому потрібно користуватися англійською мовою в світовій юридичній спільноті. Цей курс підходить як для використання у класі із групою студентів, так і для самостійних занять. За допомогою курсу професійні юристи та студенти-юристи можуть навчитися як використовувати англійську мову в галузі комерційного права. В даному курсу застосовано тематичний підхід, завдяки чому ті, хто вчитимуться із використанням цього курсу зможуть поглибити власні знання англійської, що застосовується у галузях загального комерційного права. International Legal English містить такі теми, як закони про компанії, угоди, закони про продаж товарів, закони про інтелектуальну власність та нерухомість. Цей курс дає можливість інтенсивної практики з усіх чотирьох навичок, а також сприяє підвищенню компетентності у таких основних галузях, як надання пояснень та консультацій. В книзі представлена велика кількість автентичних юридичних текстів, від письмових текстів, зокрема статей угод, корпоративних документів, комерційних статутів та експертних заключень юристів, до текстів усного дискурсу, зокрема юридичні презентації, дискусії та бесіди між юристами та їхніми клієнтами. Ці тексти виконують функцію моделей, за допомогою яких студенти ознайомлюються із основними поняттями, типовим використанням мови в юридичній сфері та структурою тексту. International Legal English ідеально підходить як для вивчення загальної юридичної англійської, так і для підготовки до екзамену для отримання Кембріджського міжнародного сертифікату із юридичної англійської (Cambridge International Legal English Certificate (ILEC).

International Legal English.
International Legal English is the definitive course for students who need to operate in the International Legal community. Suitable for classroom use or self-study, this course teaches language learners how to use English in a commercial law environment. The book focuses on a variety of legal topics including contracts, company formation, debtor creditor relationships and intellectual property rights. Using authentic texts to present and practice legal language, the course develops the four key skills of reading, writing, listening and speaking. In addition, this course is ideal preparation for the International Legal English Certificate (ILEC) and contains exam practice tasks and an exam skills focus at the back of the book. It also includes a practice ILEC paper supplied by Cambridge ESOL.

Key features:

  • International Legal English.
  • Commercial law.
  • Intellectual property rights.
Обратите внимание на:
КомментарииДобавить комментарий
нет сообщений на этот товар
Для добавления комментария Вам необходимо залогиниться на сайте.
Что внутри?