Купить книги в книжном магазине. Интернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОРЗИНАОформить заказ
товаров: 0 (0 экз.)
итого: 0.00 грн
При заказе на сумму 1000 грн. и более доставка за наш счет!
Курьером по Киеву от 1000 грн. Новой Почтой и Укрпочтой по Украине от 1000 грн - при условии предоплаты заказа на расчетный счет или карточку.
Часы работы
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товаров
Пн-Пт
Самовывоз из офиса
Пн-Пт
Книги

Colette Samson, Claire Bourgeois

Alex et Zoe 1 Cahier d`activities

74.95 грн74.95 грн
Тип:
Код:
книга
94526
книга "Alex et Zoe 1 Cahier d`activities" - Colette Samson, Claire Bourgeois
ISBN:9782090338171
Автор:
Обложка:мягкая
Издательство:
Язык:
Уровень по CEFR:
Рейтинг
Обсудить этот продукт(0 мнений)
Наличие на складе:Нет в наличии
Если Вас интересует данный товар в колличестве более пяти экземпляров - уточните, пожалуйста, их наличие у нас на складе по телефонам: (050) 331-67-10, (044) 331-67-10 или email: info@audiobooks.ua
Категории:
Вес:0.230 кг.
 

книга "Alex et Zoe 1 Cahier d`activities" — Colette Samson, Claire Bourgeois

Alex et Zoe – це привабливий і сповнений гумору підручник з чудернацькими персонажами, які стають героями казок Шарля Перро (рівень 1), байок Жана Лафонтена (рівень 2) та романів Жюля Верна (рівень 3). Компоненти курсу: підручник, робочий зошит (з візуальним словником в кінці), читанка (до кожного рівня), книга для вчителя, аудіо диски для роботи в класі, аудіо диски для самостійної роботи, CD-Rom. Кожен підручник складається з 15 юнітів, по 4 уроки в юніті. Кожен урок займає одну сторінку. Після кожних трьох юнітів йдуть по-чергово або Jeu de l’oie або великий малюнок на дві сторінки з завданнями на аудіювання. Кожен юніт містить веселі дитячі пісеньки та лічилки, які записані на аудіодиск і покликані навчити дітей сприймати мову на слух. Робочий зошит пропонує завдання на відпрацювання письма. Завдання в робочому зошиті відповідають завданням в підручнику, що полегшує роботу вчителю. В кінці робочого зошита міститься візуальний словник по кожному уроку. Книга для вчителя містить опис роботи з кожним завданням з варіантами його виконання, репліки, які вчитель може використовувати під час уроку, транскрипції текстів з диску та матеріал по країнознавству. Також в книгу включено Fiches photocopiables (картинки, що відображають лексику підручника) та підсумкові тести до кожних 3 юнітів, які також копіюються. В кінці книги подано короткий опис творів, які зустрічаються в підручнику. На аудіодиску для роботи в класі записані аудіозаписи до всіх завдань підручника, а також пісні та скоромовки. Аудіодиск для самостійної роботи включає в себе лише записи пісень та скоромовок. CD-Rom до першого рівня містить 60 інтерактивних веселих завдань, які в ігровій, невимушеній формі допоможуть учням закріпити вивчений матеріал. Також до кожного рівня пропонується читанка, яка допоможе учням навчитися правильно читати нові слова: Alex et Zoe a Paris (1 рівень), Alex et Zoe en vacances (2 рівень) i Alex et Zoe font le tour du monde (3 рівень).

Alex et Zoe 1 Cahier d`activities.
Alex et Zoe 1 est une methode attrayante et pleine de bonne humeur pour l'apprentissage du francais a partir de 7 ans. Ce cahier d'activites est, comme le livre de l'eleve, organise en 15 unites de 4 lecons chacune. Une lecon est composee d'une page. Chaque lecon du cahier reprend l'integralite des nouvelles competences et acquisitions du livre, dans leur aspect ecrit: ecriture, comprehension ecrite, jeux... Les auto-evaluations se trouvent dans ce cahier. Chaque page du cahier sera travaillee en classe ou parfois a la maison, en une demie-sequence de 30mn.

Key features:

  • Alex et Zoe 1 course.
  • Cours de langue francaise.
  • Jean-Luc Wollensack.
Обратите внимание на:
КомментарииДобавить комментарий
нет сообщений на этот товар
Для добавления комментария Вам необходимо залогиниться на сайте.