Купить книги в книжном магазине. Интернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОРЗИНАОформить заказ
товаров: 0 (0 экз.)
итого: 0.00 грн
При заказе на сумму 1000 грн. и более доставка за наш счет!
Курьером по Киеву от 1000 грн. Новой Почтой и Укрпочтой по Украине от 1000 грн - при условии предоплаты заказа на расчетный счет или карточку.
Часы работы
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товаров
Пн-Пт
Самовывоз из офиса
Пн-Пт
Книги

Ирэн Хоппе

Der die das 3 Arbeitsheft Lesen (рабочая тетрадь)

153.95 грн153.95 грн
Тип:
Код:
книга
160066
книга "Der die das 3 Arbeitsheft Lesen (рабочая тетрадь)" - Ирэн Хоппе
EAN13:9783060828197
ISBN:9783060828197
Автор:
Год:
Количество страниц:64
Тираж:5000
Издательство:
Переплет:мягкий
Язык:
Уровень по CEFR:
Рейтинг
Обсудить этот продукт(0 мнений)
Наличие на складе:
в достаточном количестве на удаленном складе
Если Вас интересует данный товар в колличестве более пяти экземпляров - уточните, пожалуйста, их наличие у нас на складе по телефонам: (050) 331-67-10, (044) 331-67-10 или email: info@audiobooks.ua
Категории:
Вес:0.286 кг.
 
Срок передачи в службу доставки:Курьером по Киеву - понедельник, 22 Апреля 2024
Новой Почтой - вторник, 23 Апреля 2024
УкрПочтой по Украине - понедельник, 29 Апреля 2024
Курьером по Украине - вторник, 23 Апреля 2024

книга "Der die das 3 Arbeitsheft Lesen (рабочая тетрадь)" — Ирэн Хоппе

Der die das 3 Arbeitsheft Lesen (рабочая тетрадь) .

Рабочая тетрадь к учебнику Der die das 3 Arbeitsheft Lesen с письменными упражнениями. Пам`ятаєте Ваші відчуття в першому класі? Згадайте ці перші враження! Напевно було цікаво, незвичайно, а можливо  страшно і незрозуміло. Вам хотілось повернутись до Ваших улюблених іграшок, до веселих друзів, але вчителі запевняли Вас, що Ви вже дорослі і маєте працювати: навчання – це тепер Ваша робота. Чи завжди Вам вдавалося порозумітися з вчителем та відчути його підтримку? Але пройшов час і сьогодні Ви – вчитель, але Вам знову потрібна підтримка! Тому що Ви розпочинаєте найважливішу справу, відкриваєте для малечі німецьку мову –а це дійсно відповідально. Новий сучасний курс для молодшої школи der, die, das- це Ваша справжня підтримка.

Він допоможе зробити уроки німецької яскравими, веселими та пізнавальними. Ви відчуєте, що навчання - це захоплююча гра!  Відпрацювання мовного матеріалу з учнями за посібниками цього курсу стане Вашим спільним задоволенням. Підручник містить десять тематичних розділів, які відповідають вимогам шкільної програми в молодшій школі та сприяють формуванню німецькомовної компетенції у дітей цієї вікової категорії. Матеріал посібника укладено з урахуванням мовної підтримки, яка ґрунтується на відповідній лексиці для дітей і систематично надає різні моделі мовлення. Лексичний матеріал забезпечує формування у дітей базового словникового запасу й практичне застосування мови у відповідних мовленнєвих ситуаціях.

Запропонований навчальний матеріал знайомить дітей з цікавими пригодами кота Лео та мишки Ліни, які протягом всього курсу, завдяки мовним іграм, створюють на уроці атмосферу співпраці, взаємодії та творчості. Активне застосування  ігрової методики  допомагає  дітям з легкістю оволодіти мовними навичками та найпростішими граматичними структурами. Вправи спрямовані на розвиток сприймання, уваги, пам’яті та мислення. Послідовно, за умови використання кольорових відмінностей (чоловічій рід – синій (der), жіночій рід – червоний (die), середній рід – зелений (das)) за родами та артиклями пропонується підтримка у вивченні мовного матеріалу та лексичних одиниць, яка є невід’ємною складовою для формування в молодших школярів базових елементарних комунікативних умінь та навичок.


    Der die das - das Lehrwerk fur den Anfangsunterricht im Lesen und Schreiben. Der die das deckt ein besonders breites Leistungsspektrum ab und fordert alle Kinder auf unterschiedlichen Niveaus: Schnell lernende Kinder profitieren vom Vorkurs zur Anlauttabelle, nutzen das Arbeitsheft, den Differenzierungsblock und lesen bald die Vorlesetexte selbst. Langsamer lernende Kinder vertiefen Gelerntes mit dem Differenzierungsblock, mit den Bildkarten oder mit der CD-ROM. Kinder mit dem Forderschwerpunkt Sprache erweitern systematisch ihren Wortschatz.

    Обратите внимание на:
    КомментарииДобавить комментарий
    нет сообщений на этот товар
    Для добавления комментария Вам необходимо залогиниться на сайте.