Купить книги в книжном магазине. Интернет-магазин книг AudioBooks.ua
Телефон:
+38 (044) 331-67-10 +38 (050) 331-67-10
КОРЗИНАОформить заказ
товаров: 0 (0 экз.)
итого: 0.00 грн
При заказе на сумму 1000 грн. и более доставка за наш счет!
Курьером по Киеву от 1000 грн. Новой Почтой и Укрпочтой по Украине от 1000 грн - при условии предоплаты заказа на расчетный счет или карточку.
Часы работы
Call-центр
Пн-Чт
Пт
Сб


Доставка товаров
Пн-Пт
Самовывоз из офиса
Пн-Пт
Программы

Л. М. Масол, Н. Є. Миропольська

Художня культура 10 клас. Частина 1

70.95 грн70.95 грн
Тип:
Код:
мультимедийный учебник
96921
мультимедийный учебник "Художня культура 10 клас. Частина 1" - Л. М. Масол, Н. Є. Миропольська
ISBN:9789662274479
Количество CD:3
Издательство:
Язык:
Рейтинг
Обсудить этот продукт(0 мнений)
Наличие на складе:Нет в наличии
Если Вас интересует данный товар в колличестве более пяти экземпляров - уточните, пожалуйста, их наличие у нас на складе по телефонам: (050) 331-67-10, (044) 331-67-10 или email: info@audiobooks.ua
Категории:
Вес:0.200 кг.
 

мультимедийный учебник "Художня культура 10 клас. Частина 1" — Л. М. Масол, Н. Є. Миропольська

Педагогічний кейс з художньої культури для 10-го класу є дидактично-методичним виданням, що створено для реалізації положень навчальної програми «Художня культура» для 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів (авт. Л. М. Масол, Н. Є. Миропольська).

Мета вивчення художньої культури в загальноосвітніх навчальних закладах, як зазначено у програмі, полягає в особистісному художньо-естетичному розвитку учнів, формуванні у них світоглядних орієнтацій, компетентностей у сфері художньої культури, вихованні потреби у творчій самореалізації та духовному самовдосконаленні у процесі опанування цінностями української та зарубіжної культури.

Курс «Художня культура» покликаний розв’язувати такі головні завдання:

  • збагачення емоційно-естетичного досвіду учнів, формування культури почуттів, пробудження особистісно-позитивного ставлення до мистецьких цінностей
  • опанування учнями художньо-практичними знаннями та навичками, формування комплексу художніх компетентностей, що забезпечують здатність керуватися набутими знаннями та вміннями у самостійній діяльності, у процесі самоосвіти,
  • розуміння учнями зв’язків мистецтва з природним, соціальним і культурним середовищем життєдіяльності людини, усвідомлення власної причетності до художніх традицій свого народу з одночасним розумінням особливостей інших національних картин світу.
  • виховання культури міжнаціонального спілкування через вивчення художніх традицій народів різних країн.

У 10-му класі відбувається узагальнення мистецьких знань учнів, набутих у 1 -8-х класах, і втілюється ідея пропедевтики культурологічної освіти, що є базовою у старшій профільній школі.

Матеріал 10-го класу систематизований відповідно до видової, жанрової та стильової специфіки мистецтва, що є ядром художньої культури.

Змістове наповнення тем спрямоване на формування в учнів ціннісно-смислових, загальнокультурних, навчально-пізнавальних, комунікативних, творчо-діяльнісних, самоосвітніх та інформаційних компетентностей, яке досягається вивченням шедеврів мистецтва різних епох і народів, що передбачає оволодіння досвідом самостійної творчої діяльності, сприймання цієї діяльності як невід’ємної частки свого життя.

Метою педагогічного кейсу «Художня культура, 10 клас» є допомога вчителеві художньої культури у розробці та проведенні власних уроків із використанням мультимедійних технологій, проведенні тестування, організації позаурочної творчої роботи учнів з художньої культури.

У педагогічному кейсі представлені методичні та дидактичні матеріали до уроків художньої культури в 10 класі, а саме:

  • програма «Художня культура» для 10 класу загальноосвітніх навчальних закладів (Л. М. Масол, Н. Є. Миропольська)
  • критерії оцінювання навчальних досягнень учнів з художньої культури (наказ МОН України №371 від 05.05.2008)
  • календарно-тематичне планування уроків художньої культури у І семестрі (Л. М. Масол, О. В. Гайдамака, О. М. Томецька)
  • використання педагогічних технологій у процесі викладання інтегрованого курсу «Художня культура» у 10 класі, орієнтовні теми мистецьких проектів (Л. М. Масол)
  • завдання для перевірки освітніх результатів (О. О. Гумінська)
  • мультимедійні засоби навчання художньої культури (аудіо, відео фрагменти мистецьких творів, слайд-шоу, світлини, репродукції, ілюстрації, практичні творчі роботи) (О. О. Гумінська, О. М. Томецька, Л. Ф. Денисюк) - диски №1, №2, №3
  • авторські розробки лекцій (О. Л. Промська, Т. І. Крижановська) - диск №3
  • таблиці (Л. М. Масол, Т. І. Крижановська) - диск № 3
  • тестові завдання (О. М. Томецька, О. В. Гайдамака, Т. Т. Крижановська, О. О. Гумінська) – диск № 3.

Навчально-методичне видання адресоване учителям загальноосвітніх навчальних закладів, студентам вищих навчальних закладів педагогічного профілю, а також слухачам системи післядипломної педагогічної освіти.

Обратите внимание на:
КомментарииДобавить комментарий
нет сообщений на этот товар
Для добавления комментария Вам необходимо залогиниться на сайте.
Что внутри?